Kök hücreyle gençleşin

Kök hücre tedavisiyle yüz başta olmak üzere boyun, eller, gerdan gibi bölgelerde kırışıklıklardan kurtulmak mümkün. Daha dinç, taze, parlak bir cilt görünüm sağlayıp, kırışıklıkları açan tedavi, kişinin kendi vücudundan türetilen kök hücre ile yapıldığı için hiçbir zararı da yok.

Haberler 18.06.2022 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yala birlikte ortaya çkan elastikiyet kayb, ince çizgiler, cilt kalitesinin bozulmas gibi sorunlar ortadan kaldrmak için birçok farkl yöntem kullanldn belirten Dermatoloji Uzman Doç. Dr Ercan Karabacak, dermatolojik kök hücre tedavisinin ciddi etkileri olduunu söyledi.

Yaplan klinik aratrmalarla kök hücre uygulamasnn cilt kalitesini artrd ve baz cilt problemlerine etkisi artarak çözüm getirdii kantlandn aktaran Karabacak Bu anti-aging tedavisi hastadan alnan kök hücrelerin istenen bölgeye enjekte edilmesiyle gerçekletirilen güvenli bir uygulamadr. Kök hücreleri hastann kendi vücudundan (örnein ya dokusu) türetildiinden, vücutta bir yan etkiye neden olmaz dedi.

VÜCUDUN YEDEK PARçASI

Kök hücre hakknda bilgi veren Karabacak, Vücutta tüm doku ve organlarn yapsn oluturan hücrelerdir ve vücutta ihtiyaç duyulan her bölgede yer alr. Böylece hasarlanan doku ve organlarn yenilenmesinde rol oynar. Doku hasar meydana geldiinde bu hücreler aktif hale gelirler. Erikin kök hücreler farkllam dokularda bulunan ancak farkllamam hücrelerdir ve her yataki insanda bulunurlar. htiyaç duyulduunda bulunduklar dokudaki deiik hücre tiplerine dönüürler ve kendi kopyalarn üreterek çoalrlar. Bu hücreler bulunduklar dokularda eskiyen, hastalanan veya ölen hücrelerin yerine yenilerini üreten yedek parça kaynaklar olarak görev yaparlar diye konutu.

NCE KIRIIKLIKLARI AçIYOR

Kök hücre ile cilt gençletirmenin mümkün olduunu kaydeden Karabacak Özellikle yüz bölgesi bata olmak üzere boyun , eller, gerdan gibi cilt gençletirme amaçlanan birçok bölgeye uygulanabilir. Bunlarn yan sra iz tedavilerinde kullanlr. Kök hücreler gittikleri alandaki hücrelere ve ortama uyum salarlar. Buradaki eksik doku ve hücreleri tamamlarlar. Cilde uygulanan kök hücreler kollajen üretimi ve desteklenmesini salayarak elastikiyeti arttrr, ayn zamanda cilt yaplanmasn salarlar. Daha dinç daha taze daha parlak ve daha genç bir cilt görünümü salarken ayn zamanda ince krklklar açarak gençleme salar ifadelerini kulland.

ZARARI YOK

Kök hücreler kiinin kendi dokularndan üretildii için herhangi bir zarar veya alerjik reaksiyon riski göstermeyeceini aktaran Karabacak Kök hücre tedavisi yüz germeden ziyade cilt yapsn iyiletirir. nce krklklarn açlmas ve lekelerin iyilemesinde daha ön plana çkar. Ayn zamanda yalanmay öteler. Bunun yannda elastikiyet art yapt için elbette yüzde gerilme ve sarkmalarda hafif toparlanma salar. Ancak sonuç yüz germeye e deer tutulamaz dedi.

Ana Sayfaya Git