LÖSEV'in "İyilikler tırı" Şanlıurfa'da

Lösemili Çocuklar Vakfı "İyilikler tırı" Şanlıurfa'ya geldi.

Haberler 17.06.2017 - 04:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Atatürk Bulvarndaki anlurfa Büyükehir Belediyesi binas önünde park eden tra aileleriyle gelen lösemili çocuklara yiyecek ve içecek ikram edildi.

çocuklarla ve aileleriyle ilgilenen trdaki gönüllüler, yardmlarn çocuklara ve ailelere ulatrlmasna yardmc oldu.

LÖSEV Halk likiler Yönetmeni Can Öney, gazetecilere yapt açklamada yaklak 20 yl önce kurulan LÖSEVin ilk balarda 30 aileye yardm yapabildiini bugün ise 23 bin fazla lösemili çocua yardm ulatrdn söyledi.

YLK TIRI

LÖSEVin bir salk ve eitim vakf olduunu belirten Öney, vakfa kaytl ailelere Ankaradaki hastanede lösemili ve dier kanser hastalarna ücretsiz tedavi imkan saladklarn anlatt.

Hastalara tedavi imkan yannda eitim de verdiklerini anlatan Öney, unlar söyledi:

Trmz Ankaradaki LÖSEV köyünden yüklendi. Hataydan, Gaziantepten sonra bugün anlurfaya geldik. Buradan Diyarbakr, Mardin, Adyaman ve Kahramanmarata lösemili çocuklarmz ve onlarn ailelerine yardm ulatracaz. anlurfada 80 aileye yardm dattk. Yardmlarmz, kuru gda, kyafet ve oyuncak ve ev eyasnda oluuyor. Buraya gelen ailelerimizi istediklerini ücretsiz bir ekilde alabiliyor

Öney, LÖSEVin balarla ayakta durduunu herhangi bir yerden geliri olmadn, bu nedenle gönüllü ve baçlarn kendileri için çok önemli olduunu da sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git