Makas tekniği ile 15 yıllık çocuk hasreti son buldu

Şırnak’ta yaşayan ve yaklaşık 15 yıldır çocuk hasreti çeken Bahar Özcan, Diyarbakır’da makas yöntemi ile rahim perdesi temizlendikten sonra akupunktur ve yumurta kalitesi artırılarak kendiliğinden gebe kaldı.

Haberler 12.09.2019 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakta yaayan ve çocuk hasreti ile Diyarbakra gelen 39 yandaki Bahar Özcan, 15 yldr birçok ilde tüp bebek merkezlerine bavurdu. Özcan, yaplan çeitli tedavilere ramen gebe kalamad. Arkada tavsiyesiyle Kadn Doum ve Tüp Bebek Uzman Prof. Dr. Hakan çoksüere bavuran Bahar Özcann rahminde perde ve yumurta kalitesinin düük olduu tespit edildi. Makas teknii ile rahim perdesi temizlenen Özcan, akupunktur tedavisi ile yumurta kalitesi artrlarak kendiliinden gebe kald.

15 yllk çocuk özlemi sona erdi

Kadn Doum ve Tüp Bebek Uzman Prof. Dr. Hakan çoksüer, hastann 15 yldr çocuk hasretiyle birçok tüp bebek merkezinde defalarca baarsz denemeleri olduunu belirterek, Özcann makas teknii ile çocuk özleminin sona erdiini aktard. Prof. Dr. çoksüer, Bahar Özcan 15 yllk evli, hasta çocuk isteiyle kliniimize bavurdu. Hastamz ehir dndan arkada tavsiyesiyle geldi. Biz hastay deerlendirdiimizde ileri ya yumurta tembellii ve rahimin içerisinde derin bir perde olduunu gördük. Hasta daha önce birçok denemeleri olmu ve tedaviler olmu, fakat baarsz olmu. 15 yldan beri perde olduu tehisi hastaya söylenmemi. Hastann yumurtalarn güçlendirmek için akupunktur yaptk, ikinci tedavi ise rahim ykama ve rahimdeki perdeyi ortadan kaldrdk. Artk rahimde perde olsa bile rahimdeki perde ameliyatn yakarak yapmyoruz. Rahim duvarnn zarar görmemesi için makas teknii uyguluyoruz. Hastaya tüp bebek ve alama yapmadan direkt spontane gebelik olutu. Bu yaptmz ameliyattan 2 ay sonra gebelik olutu. Bizim için müthi bir keyif kayna oldu, hasta hala da gözlerine inanamyor. Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese bu mutluluu tattrsn dedi.

39 yandaki Bahar Özcan ise 15 yllk evli olduunu, daha önce özel hastanelere gittiini fakat menopoza girdiinden dolay çocuu olmadn dile getirdiklerini söyledi. Özcan, rahimde perde tehisi konulduunu, perde alndktan 3 ay sonra gebe kaldn ifade ederek, çok mutlu olduunu aktard.

Ana Sayfaya Git