Maskeler fora edildi

Vaka oranlarının yükseldiği Diyarbakır'da, güneşli havayı görenler salgını unuttu.

Haberler 22.02.2022 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Salk Bakanlnn Covid-19 vaka haritasnda riskli iller arasnda olan, vaka saysn 100 binde 735,49, alama orann ise yüzde 64 olarak açklad Diyarbakrda, kurallar unutuldu. Vatandalarn büyük çounluu maske takmyor, sosyal mesafe kuralna uymuyor.

VAKA SAYISI ARTARKEN

Hava scaklnn 14 ila 16 derece arasnda seyrettii Diyarbakrda güneli havay frsat bilen vatandalar darya akn ederken, sosyal mesafe unutuldu. Tarihi Sur ilçesindeki mekanlar dolduran vatandalar kalabalk kitleler halinde dolaarak, güneli havann keyfini yaad. Maske takmayan Ahmet Aydn, Havalar snd, nefes alamyoruz, taktmz maske daha zararl. ki doz ay yaptrdm, sorun olmaz diyorlar. Onun için korkmuyorum eklinde konutu.

MASKELER FORA EDLD

Maske takmayan vatandalardan Mehmet Ayyldz, maskeyi doru bir çözüm olduuna inanmad için takmadn belirterek, Maskenin doru bir çözüm olduuna inanmyorum. 3üncü amz olmamza ramen tekrar koronavirüs kapabiliyoruz ve tekrar vaka saylar artyor. Bence baka çözümler bulunmal. Kapanmalar da oldu ama çözüm olmad, bence maske çözüm deil diye düünüyorum. Ama herkes çok dikkatli olmal. Tedbirler unutulmamal diye konutu.

Ana Sayfaya Git