Merve'nin doktoru: Kalıcı dolgu vakası dünyada görülmemiştir

ADANA'da kalıcı dolgu yaptırdığı dudakları aniden şişince hastanelik olan hemşire Merve Keleş'i (23) tedavi eden Medikal Estetik Hekimi Dr. Gül Fennibilek, "Aslında Merve Keleş'in vakası dünyada daha önce görülmemiştir. Dolayısıyla da tedavi biçimi olarak doktorların bilmediği bir vakadır" dedi.

Haberler 04.04.2018 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hemire Merve Kelein 2 Mays 2017de yanl bir dudak dolgusu uygulamas sonucu kendisine ulatn aktaran Dr. Gül Fennibilek, dudanda oldukça ciddi ödem, sertlik, doku ve dolam bozukluu bulunduunu anmsatt. Kaybedilme riski nedeniyle dudan ameliyat edilmediini aktaran Dr. Fennibilek, hastasna belirtileri düzeltme yolunda tedavi uyguladn belirtti. Hastasnn kendisine gelmeden önce kulland ilaçlar nedeniyle komplikasyonlar olutuunu bildiren Dr. Fennibilek, uygulad tedavi ile hastasnn 28 Haziran 2017 itibariyle salna kavutuunu vurgulad.

DOKTORLAR BLMYOR

Merve Kelein artk normal yaamna döndüünü kaydeden Dr. Gül Fennibilek, öyle konutu:

Hastamz artk iyi durumda. Hastamz 1 yl gibi uzun bir tedavi süreci deil 1.5 ayda tedavi görmü oldu. Aslnda Merve Kelein vakas dünyada görülmemi bir vakadr. Dolaysyla da tedavi biçimi olarak da doktorlarn bilmedii bir vakadr. Dünya literatürüne geçmesi gereken bir vaka olduu için uyguladm tedaviyi tbbi bir platformdan paylamak gerektiini düünüyorum. Eer gerekli artlar hazrlanrsa ben seve seve tüm doktor arkadalarma bu dünyada görülmemi vakann tedavisini seve seve anlatmak istiyorum.

Ana Sayfaya Git