"Milli Aile Hekimliği Modeli" önerisi

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Şenol Atakan: "Biz ülkesini düşünen halkını ve vatanını seven hekimler olarak, milli servetin heba edilmemesi için tüm yetkili mercilerle bize ait milli aile hekimliği modeli oluşturmayı öneriyor ve bu süreçte tüm yetkililer ile açık yüreklilikle birlikte çalışacağımızı vurgulamak istiyoruz"

Haberler 02.09.2018 - 12:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) Yönetim Kurulu Bakan enol Atakan, Biz ülkesini düünen halkn ve vatann seven hekimler olarak, milli servetin heba edilmemesi için tüm yetkili mercilerle bize ait milli aile hekimlii modeli oluturmay öneriyor ve bu süreçte tüm yetkililer ile açk yüreklilikle birlikte çalacamz vurgulamak istiyoruz. dedi.

Türkiyenin farkl bölgelerinde görev yapan AHEF üyesi aile hekimleri, salk çalanlarnn maruz kald iddet olaylarna dikkati çekmek ve çalma artlarnn iyiletirilmesi için hazrladklar modeli kamuoyuyla paylat.

AHEF Bakan enol Atakan, aile hekimlerinin maruz kald sözlü ve fiziksel iddete kar gerekli tedbirlerin bir an önce alnmas gerektiini vurgulad.

Milli Aile Hekimlii Modeli

Atakan, aile hekimlii uygulamas ile salk sisteminin önemli bir noktaya geldiine deinerek, Bu sistemle vatandalarmzn memnuniyeti kazanlm ve kamu salk sektöründe memnuniyet oran en yüksek alan olmutur. diye konutu.

Aile hekimlerinin topluma daha iyi hizmet verebilmesi için yaplacak çalmalara destek vermeye hazr olduklarn da belirten Atakan, Milli Aile Hekimlii Modeli önerisinde bulundu.

Biz ülkesini düünen halkn ve vatann seven hekimle olarak, milli servetin heba edilmemesi için tüm yetkili merciler ile birlikte bize ait milli aile hekimlii modeli oluturmay öneriyor ve bu süreçte tüm yetkililer ile açk yüreklilikle birlikte çalacamz vurgulamak istiyoruz. diyen Atakan, Aile Hekimliini salk sisteminin merkezine getiren, hekim ve hasta memnuniyetini maksimum düzeyde artran, Milli Aile Hekimlii Modelini Salk Bakanl ile ksa sürede hazrlamak ve Cumhurbakanlna sunmak istediklerini bildirdi.

Ana Sayfaya Git