Öğretmenin Acı ölümü!

Diyarbakırlı müzik öğretmeni Kotan Yüksekova’da, ilaç almak gittiği eczanenin önünde kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi.

Haberler 25.09.2023 - 15:24 Son Güncelleme : 25.09.2023 - 15:24

Hakkarinin Yüksekova ilçesinde müzik öğretmeni olarak görev yapan Diyarbakırlı öğretmen Ahmet Kotan (27), ilaç almak için girdiği nöbetçi eczanenin kapısında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İLAç ALMAK İSTERKEN


Olay, önceki Yüksekova ilçe merkezinde yaşandı. İlçedeki Şehit Azizhan Keskin İlk ve Ortaokulunda müzik öğretmeni olarak görev yapan Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Öğretmen Ahmet Kotan, rahatsızlığı nedeniyle Yüksekova Devlet Hastanesine gitti. Burada doktora görünen Kotan, daha sonra şehir merkezinde nöbetçi eczaneye ilaç almak için girdi.

KALP KRİZİ GEçİRDİ

Bu sırada rahatsızlanan Kotan, yere yığıldı. çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Kotanı ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırdı. Yapılan müdahalelere rağmen Kotan, hayatını kaybetti. Ahmet Kotanın, cenazesi memleketi Diyarbakıra getirildi.

GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Yüksekova Şehit Azizhan Keskin İlk ve Ortaokuluna 2 Şubat 2022de
müzik öğretmeni olarak atanan Kotanın ölümü, meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu. Okul Müdürü İskan Saklamaz, Kotanın öğrencileri tarafından çok sevilen bir öğretmen olduğunu belirterek, Gecesini gündüzünü öğrencisine adayan bir öğretmendi. Bizler kendisinden memnunduk. Allah rahmet eylesin. Dün öğle vaktinde hastaneye gitmiş ilaç almak için eczane önünde fenalaşarak kriz geçirmiş ve hastaneye kaldırıldı. Burada da yapılan tüm müdahaleler sonucunda hayatını kaybetti dedi.

TOPRAGA VERİLDİ

Cenazesi Diyarbakıra getirilen Öğretmen Kotan, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber merkezi

Ana Sayfaya Git