Omicron stresi cildi bozuyor!

Son günlerde koronavirüs vakalarında büyük bir artış yaşanıyor. O nedenle pandeminin ilk dönemlerindeki koronavirüs stresi tekrardan görülmeye başlandı. Bu da cilde büyük zararlar veriyor. Ancak evde yapılabilecek uygulamalarla stresten uzaklaşabilir, cildinizi onarabilirsiniz.

Haberler 04.01.2022 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Evde bulunan malzemelerle güzelliin mümkün olduunu belirten Güzellik Koçu Meltem Demir, Büyük paralar harcamaya, merkezlere gitmeye gerek yok. Evde bulunan malzemelerle de birçok uygulama yaplabilir dedi.

Yln ilk gününe canlandrc bir buz ile balanabileceini aktaran Demir, Pirinç suyu, bol miktarda mineral içeriyor. B ve E vitaminlerinin yan sra 8 farkl esansiyel amino asiti de barndran pirinç suyu, cilt için harika bir ürün dedi.

çi pirinci suyun içine koyarak tarife balandn kaydeden Demir, Ne tür pirinç olduunun bir önemi yok. Bu pirinci bir kere durulayn. Sonra temiz bir kasenin içinde 30 dakika suda bekletin. Ardnda bir kat mendili kat maskeler gibi biçimlendirin. Burnunuz e aznz için birer kesik ve gözleriniz için iki delik yeterli olacaktr. Peçeteyi pirinç suyla slatp yüzünüze yerletirin. Ev yapm pirinç suyu kat maskeniz hazr. 10-15 dakika bekletin ve maskeyi soyun. Ayrca bu suyu buz kalplarna koyup dondurup annda canlandrc buz kalplar da elde edebilirsiniz ifadelerini kulland.

SIKI VE GERGN GÖRÜNECEK

Daha sk ve gergin görünmesine yardmc olacak maske tarifi de veren Demir unlar söyledi: 1 adet orta büyüklükte olgun muzu geni bir kase içerisinde pürüzsüz bir kvam alncaya kadar ezin. çerisine 1 çorba ka yumurta beyaz, 1 tatl ka pirinç unu ve 2 damla E vitamini ekleyip yüz ve boyun bölgenize sürün. Daha sonra 15-20 dakika bekleyip lk su ile durulayn. Hatta en son souk suyla durulamak cildinizin sklamas için etkili olacak.

Ana Sayfaya Git