Ozon terapi!

Ozon terapi ile kronik hastalıklar da tedavi edilebiliyor.

Haberler 18.12.2017 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fizik Tedavi Uzman Doktor Gamze Ylmaz Yanarta, ozon terapi tedavi yöntemi ile kronik hastalklarn tedavisinde de olumlu sonuçlar alnmasnn mümkün olduunu söyledi.

Fizik Tedavi Uzman Doktor Gamze Ylmaz Yanarta, ozon terapi, tedavi yöntemleri ve hangi hastalklarda ozon terapinin faydal olaca ile ilgili bilgiler verdi. Doktor Yanarta, k aylarnda sk görülen üst ve alt solunum yolu enfeksiyonlarndan ozon terapinin mikrop öldürme özellii sayesinde kurtulabilineceini belirterek, H1N1 virüsünün neden olduu domuz gribinin tedavisinde de ozon terapinin mikrop öldürme özelliinden dolay, tedavi edici etkisi görülmütür. Ozon terapi yöntemiyle baklk sistemi güçlendirilerek yl boyu karlalabilecek enfeksiyon hastalklarna kar direnç kazanmak da mümkün olmaktadr dedi.

Ozon tedavi birçok hastal tedavi etmektedir

Türkiyede son yllarda etkili tedavi yöntemiyle pek çok kronik hastalktan olumlu sonuçlar almann mümkün olduunu dile getiren Doktor Yanarta, Ozon tedavisi kronik yorgunluun giderilmesi, anti aging, cilt sal ve salkl zayflama gibi genel faydalarnn yannda eker hastal, kalp damar hastalklar, romatizmal hastalklar, vücut arlar, viral hepatitler(Hepatit B ve C), allerjik hastalklar, akcier hastalklar, barsaklarda spastik kolon-kolit ve egzema-sedef gibi pek çok önemli hastaln da tedavisinde baaryla kullanlmaktadr. Ozon tedavisinden en çok fayda gören hastalarn banda eker hastalndan dolay ayanda iyilemeyen yaralar olan ve ayann kesilmesi riskiyle kar karya kalan hastalar gelmektedir diye konutu.

Barsak ve eklem tedavisinde ozon terapi

Barsaklara ve eklemlere uygulanan ozon tedavi sayesinde çok baarl sonuçlar alndn belirten Yanarta, Sürekli yorgunluk, eklem ve kas arlar, isteksizlikle görülen fibromiyalji sendromunda da kan yoluyla uygulanan ozon tedavisinden oldukça iyi sonuçlar alnmaktadr. Menisküs hasarlarnda, spor yaralanmas ve kireçlemelerde eklem içi uygulanan ozon tedavisi yöntemiyle çok baarl sonuçlar alnmaktadr. Yalanma sürecinde oluan denge sorunlar, hafza zayflklar, yaygn arlar, kalp ve damar sertlii gibi geriatrik sorunlarda da ozon terapi baaryla uygulanmakta ve olumlu sonuçlar alnmaktadr. Metabolizmann hzlanmas, ya yakmnn balatlmas, yalanma sürecinin yavalatlmas, vücutta biriken zararl maddelerin temizlenmesinin hzlandrlmas, hastalklara kar vücut direncinin artmas da ozon terapi ile salanabilmektedir eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git