Personele iş güvenliği eğitimi

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde, yönetmelikte geçen konular hakkında tüm çalışanlarına 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' veriyor.

Haberler 02.12.2021 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrn Yeniehir Belediyesi 6331 sayl Sal ve Güvenlii Kanunu çerçevesinde, yönetmelikte geçen konular hakknda tüm çalanlarna Temel Sal ve Güvenlii Eitimi veriyor.

Yeniehir lçe Belediyesi Konferans Salonunda belediyenin çeitli birimlerinde görev yapan memur, içi ve sözlemeli personellere yönelik düzenlenen temel i sal ve güvenlii eitiminde i kazalarnn azaltlmas ve ortadan kaldrlmas, çalanlarn bilgilendirilmesi, i yerinde salkl ve güvenli bir ortamn temin edilmesi amaçlanyor. Eitimde i güvenlii uzman tarafndan belediye çalanlarna i kazalarn önlemek amacyla alnacak tedbirler, hangi durumlarn i kazas kapsamna girdii ve çalanlarn sosyal haklar konularnda eitim verildi.

GÜVENL HAYAT ÖNEME SAHP

Yeniehir Belediyesi nsan Kaynaklar ve Eitim Müdürlüünün hizmet içi eitim projeleri kapsamnda verilen Temel Sal ve Güvenlii Eitimi ile ilgili açklama yapan Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, personelinin kiisel geliimine yatrm yapmann, vatandaa verilen hizmetin kalitesini artracan söyledi. Kaymakam Beikci, Vatandalarmza daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunmann ilk koulu personelin kiisel geliimlerine yatrm yapmaktr. Bu amaçla personelimize yönelik olarak çeitli konularda eitimler veriyoruz. Dünyada her üç dakikada bir i kazas gerçekleiyor, her dört saatte bir de bir kii hayatn kaybediyor. Bu nedenle bir personelin Sal ve Güvenlii Eitimi almas oldukça önem arz ediyor. kazalarn ve mesleki hastalklar önlemek için herkese bir takm sorumluluklar düüyor. Bu sorumluluk bilinciyle amacmz bu tür eitimlerle salkl ve güvenli bir çalma ortam salamak ve hizmetin devamlln salamaktr. Personelimizin sal önceliimizdir dedi.

Ana Sayfaya Git