Rabbine inanıyor!?

Ömrünü felçli geçmesine rağmen "şükür" etmeyi bırakmıyor

Haberler 19.02.2020 - 11:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Suruç ilçesinde yaayan Muhammed Bozda, doutan belden aas felçli olmasna ramen yaama azmi ve inancyla örnek oluyor.

Suruçun Dikili mahallesinde svalar dökülmü tek odal bir evde hayatn sürdüren Bozda, 30 yl önce annesini kaybettikten sonra yalnz bana yaamaya balad.

Engelli olduu için ömrünün çounu dört duvar arasnda geçirmek zorunda kalan ve zaman zaman 3 tekerlekli motosikleti ile dar çkan Bozda, yaadklarnn imtihan olduuna inanarak sabrediyor.

Geçirdii ameliyatlara ramen salna kavuamayan Bozda, tüm ihtiyaçlarn tek bana karlamaya çalyor.

ÜKÜR ETMEY BIRAKMIYOR

Allaha olan inancyla yaama balanan Muhammed amca, yaad zorlu hayatna ramen ükretmeyi dilinden düürmüyor.

Muhammed Bozda, yann ilerlemesiyle hayatnn gittikçe zorlatn belirterek, çok zor oluyor. Allah kimsenin bana getirmesin. Gece gündüz evde tek bama yayorum. Bir tüpüm var, üzerinde baz yemekleri yapyorum. Hastaneye gittiim zaman ise bir hayrsever arabayla götürüyor. dedi.

Salk problemleri nedeniyle evlenemediini anlatan Bozda, ihtiyaçlarnn karlanmas noktasnda kendisine destek olacak birinin olmasn çok istediini söyledi.

Her eye ramen Allaha ükür ettiini ve yaamla ban kesmediini dile getiren Bozda, unlar ifade etti:

Elhamdulillah namazm klyorum. Kuran Kerimi okuyorum. Allaha her gün yalvaryorum, beni böyle yarattn daha beter etme, bu halim dursun, daha iyidir diyorum. Bu yama kadar bütün zorluklar gördüm. Bu zorluklara ramen yaamma devam ediyorum.

Bozda, evde bakm hizmeti verilmesi ve akülü sandalye alnmas noktasnda yetkililerin kendisine yardmc olmasn istiyor.

Ana Sayfaya Git