Randevu Sistemine Geçti

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde randevu sistemi uygulaması başlatıldı. Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu uygulamayla hastanelerdeki randevu sistemini tek çatı altında topladıklarını söyledi.

Haberler 21.06.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde randevu sistemi uygulamas balatld. Hastaneler Bahekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadirolu konuyla ilgili yapt açklamada, bu uygulamayla hastanelerdeki randevu sistemini tek çat altnda topladklarn söyledi.

Hastalarn memnuniyeti

Hasta srasnn azaltlmas ve salk hizmeti kalitesinin artrlmasna yönelik alnan bir dizi tedbirlerin yan sra, balatlan randevu sistemi uygulamas sayesinde de vatandalarn evlerinden randevu alabileceklerini ifade eden Kadirolu: Vatandalarmzn memnuniyeti mutluluumuzdur dedi.

Randevu sisteminin devreye girmesiyle vatandalarn randevu almalar halinde sra almak için beklemeyeceklerine dikkat çeken Bahekim Kadirolu, Aada belirttiimiz online sisteminden vatandalarmz hastanelerimizde istedikleri doktora, bölüme ve saatte randevu alabileceklerdir. eklinde açklad.

Online randevu sistemi

Vatandalar online randevu sisteminden 0850 480 2121 nolu telefondan randevu alabilecekleri gibi, hastane.dicle.edu.tr. den e.randevu sistemine giri yapmalar halinde karlarna çkacak olan pencerelerde belirtilen alanlara T.C. kimlik numaralarn, cep telefonu numaralarn ve ekranda belirtilen güvenlik kodunu yazarak giri yapabilirler.

Randevunun geçerli olabilmesi için vatandalarn aldklar randevu saatinden 30 dakika önce hastanede olmalar ve kayt almalar gerekmektedir.

Ana Sayfaya Git