Rüyaydı gerçek oldu

Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hastalarda uygulanan diyet programında başarı yakalanması ile ismini değiştirdi. Dernek, Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ismiyle faaliyetlerine devam edecek.

Haberler 07.08.2018 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daha çok, halk arasnda kelebek hastal olarak bilinen Epidermolysis Bullosa hastalyla dünyaya gelen çocuklar ve aileleri ile dayanmak için açlan Kelebeklerin Rüyas Yardmlama ve Dayanma Dernei, isim deiikliine gitti. Kendilerinin gelitirdii bir diyet yöntemi ile kelebek hastalnn tedavisinde yüzde 90a yakn bir baar yakalayan dernek, ismindeki rüyay gerçee dönütürdü. Gerçekler Dünyas Aratrma Yardmlama ve Dayanma Dernei ile faaliyetlerine devam edecek olan yönetim, tbben tedavisi olmayan hatala kaplanlara yardm etmek için çalma yürütecek.

Konu ile ilgili bilgi veren Gerçekler Dünyas Aratrma Yardmlama ve Dayanma Dernei Bakan enay çalr, dernek olarak kelebek hastas çocuklar ve ailelerine önemli hizmetler verdiklerini söyledi. çalr, Kelebeklerin Rüyas Yardmlama ve Dayanma Dernei isim deiikliine gitti. Dernein isminde bulunan rüya kelimesini biz gerçee dönütürdük. Kelebek hastas çocuklar için gelitirdiimiz bir diyet sayesinde çocuklarmzn yüzde 90nda bir geliim gördük. Bu çalma ile tbben tedavisi mümkün olmayan hastalklarn tedavisi için bir çalma balattk ve önce derneimizin ismini deitirmeye karar verdik. Derneimiz, Gerçekler Dünyas Aratrma Yardmlama ve Dayanma Dernei ismiyle kald yerden hizmetlerine devam edecek. Bundan sonraki çalmalarmzn içinde kelebek hastas çocuklar yine olacak fakat, tbben tedavisi olmayan hastalkla mücadele eden hastalar ve ailelerine de kucak açm olacaz dedi.

Ana Sayfaya Git