Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,"Yeni dönemde biz daha çok riskli, nöbeti olan, özellikli hizmetlerde ek ödemenin daha fazla olduğu performans sistemi üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Haberler 21.03.2019 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakan Fahrettin Koca, Afyonkarahisarda hemirelerin 3600 ek gösterge ve salk çalanlarna ek ödemeye ilikin sorular yantlad. Ek ödeme için çalma yapld müjdesini veren Bakan Koca, Koca, Bununla ilgili bir çalma var. Sayn Cumhurbakanmz da ifade ettiler. Özellikle seçim sonras sonuçlandrmak üzere bir çalma olduunu söyleyebilirim diye konutu.

SALIK çALIANLARI

Salk çalanlarna ek ödemeyle ilgili soruya ilikin Bakan Koca, unlar söyledi: Bugüne kadar ek ödeme yani performans dediimiz sistem, bir dönem hasta younluunun daha çok olduu ve geçmite o ihtiyaca yönelik yaplan bir düzenlemeydi. Yeni dönemde biz daha çok riskli, nöbeti olan, özellikli hizmetlerde ek ödemenin daha fazla olduu ve özellikle de hasta memnuniyetini mutlak hedefleyen bir performans sistemi üzerinde çalyoruz.Önümüzdeki aylar bu konuyla ilgili daha detayl bilgi vermi olacaz.

Ana Sayfaya Git