Sağlık turizminde Türkiye hak ettiği yere gelecek

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, sağlık hizmetlerini daha üst seviyelere taşıyacaklarını belirterek, "Bütün gayretimiz bu istikamette. Sadece Türkiye'de yaşayan insanlara değil, Türkiye dışında da sağlık hizmeti almak isteyen insanlara sağlık hizmeti verecek seviyedeyiz." dedi.

Haberler 07.08.2017 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Partisinin Kavak lçe Bakanlnda partililerle bir araya gelen Demircan, kendisine görevi tevdi eden Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ile Babakan Binali Yldrmn güvenine layk olabilmek için elinden geleni yapacan söyledi.

Gece gündüz milletin hizmetinde olduklarn vurgulayan Demircan, Milletin hizmetini görmek bizim birinci görevimiz. Salk önemli bir alan. nsan daha domadan balar, son defin ruhsatnn imzasyla biten bir hizmet. Günün 24 saati ilemesi gereken, çalmas gereken, haftann 7 günü çalan bir hizmet. Böyle önemli bir hizmetin Türkiyede düzenlenmesi, yürütülmesi bizim uhdemizde. Görevimizin ne kadar ar olduunun bilincindeyiz. ifadelerini kulland.

Türkiyede dönüümün ardndan salkta geliim ve kalite döneminin baladn aktaran Demircan, öyle devam etti:

Salk hizmetlerimizi daha üst seviyelere tayacaz. Bütün gayretimiz bu istikamette. Sadece Türkiyede yaayan insanlara deil, Türkiye dnda da salk hizmeti almak isteyen insanlara salk hizmeti verecek seviyedeyiz. Onu da gelitireceiz. Burada unu kastediyorum; salk turizminde Türkiye hak ettii yere gelecek. Dün 190 milyon nüfusa sahip karde Pakistan ile yaptmz mutabakat neticesinde karacier nakline ihtiyaç duyan hastalar, karacier dokusunu verecek yaknlaryla ülkemize geliyor. Türkiyede hastanelerimizde ameliyat olup gidiyorlar. Bu önemli bir aama. Avrupadan da gelenler var. Afrikadan, Ortadoudan gelecek olanlar var. Bu bizim için onur verici bir ey. Türkiyenin iç hizmetleri, salk hizmetleri ehir hastaneleriyle birlikte bugün bulunduu yerin daha üstüne tanacak.

Bakan Demircan, bütün bunlar milletin verdii güçle yaptklarn sözlerine ekledi.

Daha sonra partisinin Vezirköprü ve Asarck ilçe bakanlklarn ziyaret eden Demircan, partililerle sohbet etti.

Ana Sayfaya Git