Sabah kalkar kalkmaz yapacağınız 6 şey

"Sabah kalkar kalkmaz şöyle kahvaltı edin, böyle şeyler yiyin" muhabbetlerinden sıkıldıysanız sabahları yapılacak alternatif bir rutin listesiyle karşınızdayız! Burada sıralayacağımız 6 şeyin uygulandığını birçok kişiden duymuş olabilirsiniz ancak bu 6’lıyı birlikte uyguladığınızda enerjinizde nasıl bir yükseliş sağladıklarına inanamayacaksınız!

Haberler 20.11.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gece boyunca kaslar küçülür, sertleir, eklemler durgunluktan daha youn bir hal alrlar. Sabah uyandnzda yatakta keyifli keyifli gerindiinizde kaslarnz uzar, eklemleriniz hareketlenir böylelikle bedeninizi yataktan kaldracak dokular canlandrm, uyandrm olursunuz!

MEDTASYON

Yataktan kalktnz çok uzaa deil yatan önünde yere oturup 5-10 dakika meditasyon yaptnzda güne merhaba diyecek harika bir frsat yaratm olursunuz. Bu meditasyonla zihninizi uyandrabilir, bedeninize merhaba diyebilirsiniz.

ELENCEL MÜZK

Sabahlar dinlemek için düzenlenen onlarca müzik listesinden birini seçin kendiniz için. Yerli yabanc içinizi kpr kpr edecek arklar açn. Evin içinde bir o yana bir bu yana dolayor olsanz bile bu müziin size elik etmesine izin verin.

EGZERSZ

Oldukça basit hareketlerle balayn. Egzersiz yapmak dolam sisteminizi harekete geçirecek tüm gün enerjik hissetmenizi salayacak. nternette sabah uyannca yaplacak 10 dakikalk egzersiz videolarndan faydalanabilirsiniz.

ALKAL SU (SICAK VEYA SOUK)

Alkali su hazrlamak oldukça kolay. Bir bardak suyun içine ya da komple sürahiye/ieye limon, salatalk gibi sebzeleri koyarak kendinize alkali su hazrlayabilirsiniz. Bu suyun scak m souk mu olmasn tercih edersiniz o zevkinize kalm. Deneyin bakn hangisini içmek size daha kolay geliyorsa günlük rutininize ekleyin.

DU VE/VEYA CLT BAKIMI

Du almak günün her saatinde son derece canlandrc bir etkiye sahiptir. Sabahlar bundan faydalanmay ihmal etmeyin. Her duta saçlarnz ykamasanz bile bedeninizi suyla buluturmak iyi gelecektir. Cilt bakm deyince gözünüz korkmasn, yazlar Hindistan cevizi ya, klar susam yan vücudunuza uygulamak cildinize ihtiyac olan nemi ve bakm salayacaktr.

Ana Sayfaya Git