Sağlık Bakanlığı'ndan Van'a 7 ambulans

SAĞLIK Bakanlığı'nca Van İl Ambulans Servisi Başhekimliğine gönderilen tam donanımlı 7 ambulans, törenle hizmete girdi. Ambulanslar, Vali Mehmet Emin Bilmez'in katılımıyla ilçelere teslim edildi.

Haberler 14.03.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van 112 Komuta Merkezi önünde düzenlenen törene, Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mehmet Emin Bilmezin yan sra, AK Parti Van milletvekilleri, rfan Kartal, Abdulahat Arvas, Vali Yardmcs Faruk Bülent Baygüven, Kamu Hastaneleri Bakan Bahadr Önde, Salk Hizmetleri Bakan Yardmcs Onur Mahmutolu ve salk personeli katld.

AMBULANS DESTE

Vali Bilmez, 112 Komuta Merkezinin yeni ambulanslarla daha da güçlendiini söyledi. Vali Bilmez, Bugün artk helikopter ambulanstan, zrhl ambulansa, paletli ambulanstan her türlü araca sahibiz. Yeni alnan ambulanslar Erci, çaldran, Özalp, Gürpnar, Bahçesaray ve Bakale ilçelerimize teslim edeceiz. Ayrca Dou Anadoluda sadece Erzurumda olan yeni doan acil müdahale ambulans da bize verildi. Salkta ciddi bir noktadayz. Ama daha ihtiyaçlarmz var. Milletvekillerimizin Ankaradaki giriimleri sonucu eksik olan bran doktorlarmz da tamamlanacak. Vana ve çevresindeki il ve ilçelere salk hizmetleri en iyi ekilde vermeye çalacaz. Bu vesileyle 14 Mart Tp Bayramnz kutluyorum. Bu araçlarn ilimize kentimize hayrl uurlu olmasn diliyorum. nallah çok ihtiyaç duymayz çok kullanmayz. Emei geçen Salk Bakanmza, milletvekillerimize, il salk müdürümüze teekkür ederim dedi.

Ana Sayfaya Git