Sağlık personel alıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "İstanbul'daki sağlık tesislerinde istihdam edilmek üzere 3 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 250 sürekli işçi alımı yapılacak."

Haberler 16.06.2020 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakan Fahrettin Koca, stanbuldaki salk tesislerinde istihdam edilmek üzere 3 bin sözlemeli salk personeli ve 250 sürekli içi alm yaplacan bildirdi.

Bakan Koca, yapt yazl açklamada, Kamu Personeli Seçme Snav (KPSS) puanna göre Örenci Seçme ve Yerletirme Merkezi (ÖSYM) tarafndan yaplacak merkezi yerletirme ile 3 bin sözlemesi salk personeli alm yaplacan belirtti.

Almlarn 2 bin 302sinin hemire ve 606snn salk teknikeri, kalannn ise ebe, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist ve sosyal çalmac unvanlarnda olacan aktaran Koca, tercih klavuzu, ÖSYMnin internet sitesi üzerinden yaymlandktan sonra adaylarn tercihlerini 16-22 Haziran 2020 tarihlerinde yapabileceini kaydetti. Koca, sözlemeli salk personeli alm için Bakanln, ÖSYMnin ve KURun internet sitelerinin takip edilmesini istedi.

YEN ATAMALAR SALGINLA MÜCADELEMZE KATKI SALAYACAK

Ayrca 108i temizlik hizmetleri, 113ü bakm ve onarm hizmetleri ve 29u koruma ve güvenlik hizmetlerinde görev yapmak üzere 250 sürekli içi alm yaplacan duyuran Koca, unlar kaydetti: çi alm duyurusu için Bakanlmzn Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüü ve KUR internet sitelerini takip ediniz. Yeni atamalarn, salgnla daha etkili mücadele etmemize ve vatandalarmza daha nitelikli salk hizmeti sunulmasna önemli katklar salayacana inanyorum. Hayrl olsun.

Ana Sayfaya Git