Şehir hastanesinde iki haftada 300 ameliyat yapıldı

Yeni açılmasına rağmen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde şimdiye kadar 300’ün üzerinde ameliyat yapıldığını belirten İl Sağlık Müdürü Doç. Cahit Polat, şuanda 360 yatan hasta bulunduğunu söyledi.

Haberler 14.08.2018 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2 hafta önce faaliyete geçen Elaz Fethi Sekin ehir Hastanesinde uana kadar 70 binin üzerinde hastaya bakld. Günlük ortalama 6 bin hastann geldii ehir hastanesinde 360 yatan hastaya hizmet verilirken, 300ün üzerin de de ameliyat yapld bildirildi.

Hastanenin Eski Eitim Aratrma Elaz hastanesinden hem bina hem teknolojik hem de tbb cihazlar açsndan çok üstün olduunu aktaran l Salk Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Hastanemize günlük ortalama 6 bin civarnda hasta gelmektedir. Bu say bizim eitim aratrma hastanesindeki hasta saysyla hemen hemen ayn. uana kadar 300ün üzerinde ameliyat yapld. Yine 360 civarnda yatan hastalarmz mevcut. Buradaki hastanenin açlmas ve hizmette bulunmas eski hastanemizdeki hasta says ile yani bu hem poliklinik hem de ameliyat ile ona çok yakn. Bu manada hastalarn bu hastanemizi tercih etmelerinde herhangi bir sknt yok dedi.

Öte yandan, hastaneyle ilgili l Salk Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat tarafndan STK temsilcileri ve kentte bulunan siyasi parti temsilcilerine bilgilendirme bilgilendirme yapld. Bilgilendirme sonras katlmclara hastane gezdirildi.

Ana Sayfaya Git