Van’ın en başarılı doktorları ödüllerini aldı

Van'da Diyabet Gazetesi tarafından düzenlenen ‘Tıp Ödülleri’ gecesinde yılın en başarılı doktorları ödüllerini aldı.

Haberler 13.08.2018 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vanda haftalk yaynlanan Özhaberci Gazetesinin eki olarak çkan Diyabet Gazetesi tarafndan Tp Ödülleri gecesi düzenlendi. Devlet Su leri (DS) Kampnda düzenlenen 2017-2018 Tp Ödülleri etkinliinde konuan Özhaberci ve Diyabet Gazetesi mtiyaz Sahibi Murat çurku, söz konusu gazeteleri araclyla diyabet hastalarnn sesi olduklarn söyledi. Kendisinin de 16 yldr diyabet hastas olduunu söyleyen çurku, Diyabet Gazetemiz, Özhaberci Gazetesinin salk eki olarak 12 sayfa eklinde yaynlanyor. Bu gazete sayesinde eker hastalarn bilinçlendiriyoruz. Baz insanlar, eker hastalnn ismini dahi bilmiyor. Diyabet ve obezitenin ne kadar tehlikeli olduunu bilmiyor. Bizde bu konularda halk bilinçlendirmek istedik dedi.

Yaklak 33 yldr gazetecilik yaptn söyleyen çurku, Diyabet Gazetesini çkardm için çok mutluyum. Ben diyabet hastas olduum için çok ac çektim ve diyabet hastalarna faydal olabilmek adna bu gazeteyi çkardm. Gazetemizde eker hastal bata olmak üzere birçok hastalk hakknda vatandalarmza bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Vandan, stanbuldan uzman doktorlarla görüüyoruz. Doktorlar da bize yazlarn gönderiyor. Doktorlarn vermi olduu bu faydal bilgiler sayesinde hastalar bilgilendiriyoruz diye konutu.

Söz konusu etkinlii düzenlemelerindeki amacn, salk alannda güzel çalmalar yapanlar onure etmek olduunu dile getiren çurku, bu yolda kendisine destek çkan herkese teekkür etti.

Yaplan konumalarn ardndan en baarl doktorlara ödülleri verildi.

Geceye kamu kurum ve kurulu amirleri, STK temsilcileri, salk çalanlar ve davetliler katld.

Ana Sayfaya Git