Varto'da, kıl çadırda halaylı Tıp Bayramı kutlaması

Muş'un Varto ilçesinde, 14 Mart Tıp Bayramı, kıl çadırda halaylarla kutlandı. Devlet hastanesinin başhekimliğini yapan uzman Dr. Yusuf Demir ve kadın doğum uzmanı Emrullah Akay için kutlamada veda töreni düzenlendi. Pasta kesilen törende, duygusal anlar yaşandı.

Haberler 15.03.2019 - 11:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vartodaki kl çadrda düzenlenen Tp Bayram kutlamas ile veda törenine; Kaymakam Erkan Kaçmaz, l Salk Müdürü Serdar Türkolu, Kamu Hastaneleri Bakan Bahattin Bazak, Destek ve Mali Hizmetler Bakan Osman Avc, Varto Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Yldz, doktorlar ve hastane çalanlar katld.

TIP BAYRAMI ETKNL

Tp Bayram için hazrlanan pastay doktorlarla birlikte kesen Kaymakam Kaçmaz, özel sektöre geçecei için istifa eden Devlet Hastanesi Bahekimi Uzman Dr. Yusuf Demir ile stanbul Büyükçekmece Devlet Hastanesine tayini çkan kadn doum uzman Dr. Emrullah Akaya hizmetleri için teekkür etti. Vartodan ayrlan doktorlar uurladklarn dile getiren Kaçmaz, Ben ilçem adna ilçemizde vermi olduklar emekten, hizmetten dolay kendilerine teekkür ediyorum. Gittikleri yerde bu emek ve gayreti gösterecekler. Önemli olan geride ho bir seda brakmak. Biz onlardan razyz. nallah onlar da Vartodan raz kalmlardr dedi. l Salk Müdürü Dr. Türkolu da doktorlara yeni görevlerinde baar diledi.

Bahekim Demir ise Bu 2 yl içinde amirlerim, mesai arkadalarm çalma ortamndan çok bir aile olduk. Güzel anlarmz oldu, ac anlarmz oldu; ama hep ben buray güzel hatrlayacam. Hepinize teekkür ediyorum. Hakknz helal etmenizi istiyorum diye konutu. Varto Kaymakam Kaçmaz ile l Salk Müdürü Türkolu tarafndan tayini çkan doktorlara teekkür belgesi verildi. Etkinlik, müzik eliinde oynanan halaylarla sona erdi.

Ana Sayfaya Git