Vücutta oluşan yağlanmalara dikkat

Rr. Emrah Çinik, vücutta oluşan yağlanmalara dikkat çekerek, "Liposuction, hastanın vücuduna gelişmiş bir şekil kazandırmak için fazla yağ birikimini sonlandırmak için gerçekleştirilmektedir. Liposuction, yağ aldırma işlemi olarak bilinse de aslında vücuda estetik bir görünüm kazandırmak için şekillendirme için de kullanılabilmektedir" dedi.

Haberler 24.12.2017 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Doktor Emrah çinik, hem erkekler hem de kadnlarn, farkl hedeflere ulamak için her yl liposuction ilemini gerçekletirdiini ifade ederek, Baz hastalar mayosu ile daha iyi görünmek isterken, dierleri bedenlerine daha rahat uyan bir jean bulmak istedikleri için liposuction ilemini tercih ederler. Erkeklerde, liposuction genellikle jinekomasti (meme büyümesi) tedavisinde baaryla kullanlr. Bunlardan biri veya daha fazlasndan muzdaripseniz, liposuction iyi bir seçenektir. Liposuction yalar azaltmak ve vücuda güzel bir doal kontur oluturmak için mükemmel bir çözümdür ifadelerini kaydetti.

NASIL TERK EDLYOR

Vücuttaki baz bölgelerdeki ya miktarnn dier bölgelere göre çok daha fazla olduunu ve bunun vücudun orantsz görünmesine neden olduunu dile getiren Doktor Emrah çinik, Vücudun bir bölgesinde ar miktardaki yan azaltlmas vücudunuzu daha dengeli hale getirebilir. Liposuction, lokalize ya kalntlarn azaltmak için en iyisidir. Bununla birlikte, liposuction uygulamasnn gerçekletirebilecekleri konusunda gerçekçi beklentilere sahip olmak önemlidir. çou kii bun uygulamann sarkmalar için de kullanlabileceini zannediyor, ancak liposuction sarkm bir karnn toparlanmasn salamaz. Dier yandan bu konuyla alakal en büyük yanlg liposuction ileminin bir kilo verme uygulamas olduunun düünülmesidir. Liposuction ile kilo vermek mümkün deildir. Ancak ideal kiloya ulaan kiiler diyet veya egzersiz ile kurtulamad yalar için liposuctionu tercih edebilirler dedi.

Doktor Emrah çinik, liposuction uygulamasnda genel anestezi veya lokal anestezi kullanldn, cilt altndaki yalarn emilmesi için içi bo bir kanül kullanlarak deri altna girildiini belirterek, Bu kanül sayesinde yalar emilmekte ve vücuttan dar atlarak hastann istedii görünüme kavumas salanmaktadr diye konutu.

Ana Sayfaya Git