Yaşlanmayı geciktirmek mümkün mü?

Tek bir ürünle, gözaltı, yüz ve boyun bölgesindeki form kayıplarını toparlayan Örümcek Ağı kremi, yaşlanma karşıtı ödüllü aktif ajanları formülasyonunda barındırıyor

Haberler 16.07.2017 - 11:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Doctor B Aktif Kozmetikleri serisinin ilk ürünü olan Örümcek A kremini gelitiren Op. Dr. Bülent Cihantimur, yalanma kart, anti aging kremin tek bir ürünle pek çok fayda saladn, gözalt dahil, yüz ve boyun bölgesine dahi sürülebildiini açklad: nsanlar artk cildinin kymetini çok iyi biliyor. Fakat milyonlarca ürün var ve hemen hemen hepsi pratik bir uygulama ans vermiyor. Örümcek A kremini gelitirirken kullandmz ödüllü aktif ajanlar tüm cilt yalanma sürecini destekleyen, etkisi kantlanm özelliklerini tek bir kremde topluyor. Bu haliyle yüzünüze, boynunuza ve hatta gözaltlarnza dahi akll Örümcek A kremini kullanabilirsiniz.

Cilt yalanma belirtileri nelerdir?

Cildin nasl yalandn ve nasl belirtiler gösterdiini anlatan Op. Dr. Bülent Cihantimur: Ciltteki ilk yalanma belirtileri sertlemeler, kuru bölgeler, daha kaln gözüken bir cilt tabakas eklinde belirir. Renk deiimleri yaanr. Özellikle göz çevresinde ince çizgilere rastlarsnz. Dudak üstünde barkod çizgileri dediimiz ve yanaklarda oluklar oluur. Yüzün devam niteliindeki boyun bölgesinde de yine katlanma çizgileri yer eder. Hatta yanak ve burun kanatlarnda ince klcal damarlarn belirginletii de gözlemlenir. Tüm bu belirtiler yalanma izleridir ve ne yazk ki 25 yandan sonra gün be gün hzl bir ekilde yol alr ifadesinde bulundu.

Yalanmay geciktirmek mümkün

Az evvel saydm tüm belirtiler kolajen, elastin ve fibroplast hücrelerinin eskisi gibi aktif olmamasndan kaynaklanr. Kolajen kalnlar ve krlma eilimi içerisine girer ve günden güne says azalr. Ve elbette lifler skln kaybedip, cildin sarkmasna neden olur. Ayrca bunun gibi pek çok yaa bal gerileme yaanr. Bu süreç içerisinde cildinize yardmc bir kuvvet göndermek isterseniz, Örümcek A kremini rahatlkla kullanabilirsiniz. Cildinizin kalitesini korursanz, yalanma belirtilerinin önüne geçersiniz. Doru kaliteli bir krem, salkl yaam tarz, bol su tüketimi ve egzersiz tüm bu süreci baaryla geçirmenizi salar açklamasnda bulunan Cihantimur, bu haliyle cilde hem koruma hem de yalanmay geciktirme yaplabileceini vurgulad.

Ana Sayfaya Git