Yerli aşı Turkovac'a bilboardlı destek

Diyarbakır'ın merkez AK Partili Bağlar ilçe Belediyesi'nce hazırlanan biloboardlarla yerli aşı Turkovac'a destek verildi. İlçenin bir çok yerinde afişler biloboarda yer aldı.

Haberler 07.02.2022 - 01:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakrn merkez AK Partili Balar ilçe Belediyesince hazrlanan biloboardlarla yerli a Turkovaca destek verildi. lçenin bir çok yerinde afiler biloboarda yer ald.

YERL AIYA AFL DESTEK

Balar Belediyesince hazrlanan billboardlarla Erciyes Üniversitesi ve Salk Bakanl Türkiye Salk Enstitüleri Bakanl (TÜSEB) ibirliiyle gelitirilen yerli Kovid-19 as Turkovaca destek verildi. A olacaklara yerli aya yönelmeleri çars yapld. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann fotoraflarnn da kullanld billboardlarda, Biz bu memleketin bilim insanlaryla baardk, baaryoruz, baaracaz. Bilimin yanndayz gibi ifadeler kullanld.

HALKIMIZ AI OLMAYA çAIRIYORUZ

Türkiyenin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann güçlü liderliinde koronavirüs salgn ile baarl bir mücadele ortaya koyduunu belirten Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Türkiyedeki bilim insanlar çok önemli bir baarya imza att. Ülkemiz gerek savunma sanayi gerekse ilaç sanayisinde att kararl admlar ve mücadele ile hak ettii yere geliyor. Bilim insanlarmz çok önemli bulu ve icatlara imza atarak hem milletimizin hem insanln hizmetine sunuyor. Yerli ve milli amz Turkovac bu baarnn ürünüdür. Biz de belediye olarak halkmzn a olma bilincini ve yerli amz tercih ederek sahip çkmalar konusunda tevik etmek amacyla bu çalmay yaptk dedi.

Ana Sayfaya Git