Yorgunum Diyerek Doktora Gidince!

Diyarbakırlı 4 çocuk babası Abdullah Yıldırım, aşırı yorgunluk şikayeti ile gittiği hastanede, karaciğerinin iflas ettiğini öğrendi. Çalışamadığı için maddi sıkıntılar için boğuşan Yıldırım, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Haberler 08.09.2017 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl 4 çocuk babas Abdullah Yldrm, ar yorgunluk ikayeti ile gittii hastanede, karacierinin iflas ettiini örendi. çalamad için maddi skntlar için bouan Yldrm, hayrseverlerden yardm bekliyor.

Diyarbakrl 47 yandaki Abdullah Yldrm, yaklak 3 ay önce i yerinden ar yorgunluk ikayeti ile izin alarak hastaneye gitti. Burada yaplan tetkiklerin ardndan sonuçlar alan Yldrm, doktorun söyledikleri karsnda ok geçirdi. Sarlk hastalna yakaland ve karacierinin iflas etme noktasna geldiini örenen Yldrm, çaresiz bir ekilde evinin yolunu tuttu.

KARACER FLAS ETM

Telefonu her çalndnda nakil için arandn düünerek heyecanla telefona sarlan Yldrm, çaresiz bir ekilde kendilerine yardm edilmesini bekliyor.

Yaadklar ile ilgili konuan Yldrm, 47 yandaym ve 4 çocuk babasym. Yaklak 3 ay önce maden ocanda çaltm srada ar yorgunlua kapldm ve izin isteyerek hastaneye gittim. Burada yaplan tetkiklerin ardndan sarlk hastal ve karacier yetmezlii tehisi konuldu. Hastalk öncesinde de kendimi iyi hissetmediim için baz dönemler çalmyordum. Tehisin ardndan tamamen çalamaz duruma geldim. 4 çocuum var, evimiz kira. Maddi anlamda çok büyük skntlar çekiyorum. Hayrseverlerden bana yardm etmelerini istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git