Adıyaman 1954Spor lige sıkı hazırlanıyor

Bu yıl 3. Ligde mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor’da ilk kamp dönemi Adıyaman üniversitesi stadyumunda günde iki antrenmanla devam ediyor.

Haberler 30.07.2018 - 11:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sabah ve akam yaplan çalmalarda dayankllk, fizik, kondisyon, güç depolama ve koordinasyon çalmalarnn yan sra istasyon ve çift kale maçlar da yaplyor.

Adyamanda 5 Austos tarihine kadar devam edecek 1. Kamp dönemi içerisinde yaplan hazrlk maçlarnda yeni transfer edilen oyuncular arasnda uyum sorunu ortadan kaldrlmaya çallrken dier yandan da takmn iskeleti oluturulmaya çallyor.

Birinci kamp dönemindeki çalmalar ve 8 Austos tarihinde Kzlcahamamda düzenlenecek olan 2. Kamp program hakknda bilgi veren Adyaman 1954Spor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, Takmmz çok genç ve diri oyunculardan kurulmaya baland. Yeni gelecek isimler de mutlaka olacak. Bakanmz bu konuda bize çok yardmc oluyor. Mümkün olduu kadar Adyamana en layk takm oluturacaz. Buradaki hazrlklarmz youn tempoda devam ediyor. Günde sabah ve akam iki idman yapyoruz, hazrlk maçlar oynuyoruz. Denemeye aldmz oyuncular var onlarla ilgili raporlar oluturuyoruz. 5 Austos tahinde buradaki çalmalarmz sona erecek. 3 günlük arann ardndan takm yeniden toplanacak ve Kzlcahamam kampmz balayacak. Bu hazrlk kamplarmz sonrasnda diri, 90 dakika hrsla mücadele edecek, taraftarlarmz heyecanlandracak bir takm ortaya çkacaktr. u an her ey yolunda, bata bakanmz ve yönetimimize bize gösterdikleri desteklerden dolay teekkür ediyorum. Taraftarlarmz da hem antrenmanlarda hem de hazrlk maçlarnda bizleri sürekli izliyorlar, destekliyorlar. Onlar mutlu etmek de bize düüyor. nallah hep birlikte bunu baaracaz diye konutu.

Adyamanda devam eden birinci kamp döneminde oynanan hazrlk maçlarnda Yeni Malatya U21 takmyla karlaan Adyaman 1954Spor ilk maç 10, ikinci maç ise 51 kazand.

Ana Sayfaya Git