“Amedspor 1.lig’e renk katacak”

Diyarbakırspor’da uzun yıllar futbol şube sorumluluğu başta olmak üzere çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Şahap Akçadağ, 1.Lig’e çok yakın olan Amedspor’un başarısının bölgede geriye giden futbolun ruhunu yeniden ayağa kaldırmak adına anlamlı olduğunu ifade etti. Akçadağ,”Aziz başkan ve bu işte emek verenler büyük iş başardı”değerlendirmesinde bulundu.

Haberler 18.04.2024 - 10:59 Son Güncelleme : 18.04.2024 - 10:59

YILLARIN ÖZLEMİ SON BULUYOR

2.Ligde sezonun bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisinin 6 puan önünde yer alarak şampiyonluğa çok yakın olan Amedsporun başarısı, bölgede kaybolan futbol heyecanını geri getirdi. Diyarbakırsporun 2011 yılında 1.Ligden düşmesiyle 13 yıldır en üst iki ligde yer almayan Diyarbakır,yıllar sonra bu şansı yakaladı. Türkiye liglerinde rekorlar kırarak şampiyonluğa koşan Amedsporun başarısı 7den 70e kadar herkeste heyecan yaratmış durumda.

Diyarbakırsporda geçmişte çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Şahap Akçadağ, Amedsporun bölgenin sporda yeniden ayağa kalkması adına büyük iş başardığına dikkat çekerek Başkan Aziz Elaldı ve emeği geçen herkesi kutladı.

AZİZ BAŞKAN VE EMEĞİ OLAN HERKES BÜYÜK İŞ BAŞARDI

Akçadağ,Diyarbakırsporun düşmesinden sonra bölgede büyük boşluk ve gerileme oluştu. Diyarbakır gibi sporda derin bir geçmişi olan bir kent için büyük kayıp. Yıllar sonra gelen Amedsporun başarısıyla hepimiz mutlu olduk. Amedspor büyük iş başardı. Aziz Elaldı başkan ve emek veren herkesi bu açıdan tebrik ediyorum. Bunun devamı mutlaka getirilmeli. 1.Ligde sağlam temeller atıp Süper Lige odaklanmak lazım. Diyarbakırın bu potansiyeli fazlasıyla var. Şehir, Aziz başkan ve Amedspora her türlü maddi ve manevi bundan sonra daha fazla vermeli. çünkü bundan sonrası çok daha önemli ve çetin olacak. diye konuştu.

Ana Sayfaya Git