Diyarbakır’da 15 Temmuz unutulmadı

15 Temmuz Şehitleri Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Diyarbakır’da 13 branşta spor faaliyetleri yapıldı.

Haberler 20.07.2018 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Atletizm, atclk, bisiklet, daclk, HS, judo, masa tenisi, tenis, karate, oryantiring, satranç, sualt sporlar(dal), tekvando ve yüzme branlarnda gerçekleen müsabakalara, toplam bin 20 sporcu katld. Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, etkinliklerle ilgili açklamalarda bulundu.

Demir, 15 Temmuzda yaananlar unutmadklarn ve unutturmayacaklarn belirtti. Demir, bu kapsamda Diyarbakrn birçok bölgesinde spor etkinlikleri düzenlediklerini ve faaliyetlere binin üzerinde sporcu katldn kaydederek, ehitlerimizin ve gazilerimizin, 15 Temmuz gecesindeki cesaretleri, dirayetleri, kararl ve dik durularyla tarih yazld. 15 Temmuzun unutulmamas, unutturulmamas ve nesilden nesile yaattrlmas için bu tip etkinlikler önemli. Özellikle Gençlik Unutmaz sloganyla bunun sürdürülmesini ayrca anlaml bulduumu ifade etmek istiyorum dedi.

Ülke genelinde 15 Temmuz haftas anma program olarak belirlendiini kaydeden Demir, 916 Temmuz tarihleri arasnda ilimizde ve ilçelerimiz de tesislerimizde onlarca spor etkinlikleri düzenlenmitir. 13 branta gerçekleen etkinliklere bin 20 sporcu katlmtr. Dolu dolu gerçekleen etkinliklere katlan tüm sporculara ve emei geçenlere teekkür ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git