Diyarbekirspor Gölcükspor'un Fişini İlk Yarıda Çekti..

Yeni stadın çimlerinin bakımsızlıktan kuruması ve sahanın oynamaya elverişli olmaması bakıma alınması sebebi ile Diyarbekirspor maçlarının bir kısmını Seyran tepe Şilbe’de 1 nolu çim sahada oynayacak. Bu sürenin en az 5 veya 6 maç olacağı tahmin ediliyor.

Haberler 04.09.2018 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor bakan Bilal Kadayfçolu ve yönetim kurulu maç beraber izlediler. Diyarbekirspor yeni sezonun ilk maçnda yeni transferlerin daha çok olduu kadrosuyla Gölcüksporu ilk yarda Aykut çiftin att gollerle 2-1 yendi. Scak havaya ramen taraftarlar maça ilgi gösterdi ve takmlarn maç boyunca desteklediler.

Maçn bandan sonuna kadar daha çok atak oynayan galibiyeti isteyen taraf Diyarbekirspordu. Özelikle oyunun ilk yarsnda daha iyi oynad . Maç ilk yarda kopard diyebiliriz.

kinci yarda ise çok gol pozisyonu vard ii ciddiye alan yoktu. Yaplan bireysel bir hatadan golü yese de Diyarbekirspor istediini rahat ald.

Yeni bir takm yeni bir teknik adam Diyarbekiirspor ileriki 3.4 haftada daha da iyi bir takm olacann sinyallerini bu maçta verdi.ilk kez seyircisinin karsna çkmalarna ramen Alnan yeni transferlerin hepsinin takma katks oldu . Özellikle Sedat Dursun ve Özgür Kedikli nin ilk maçta iyi oyunlar taraftarlar teknik heyeti de memnun etti,

Rakip Gölcükspor gelince genç bir kadro ile mücadele etti. Oyunu bozmadan mücadele verdi Diyarbekirspor karsnda pek anslar yoktu maç 2-1 bitmesi dardan skora bakanlar yanltmasn 2-0 dan sonra Diyarbekrspor çok gol kaçrd Diyarbekirspor futbolcular girdikleri gol pozisyonlarnda çok cömert olmasayd maç 6-1 de bitebilirdi,

Yeni transferler göz doldurdu geçen sezona göre daha teknik ve daha bireysel yeteneklerin bulunduu disiplinli bir takm görüntüsünde ilk maç olmasna futbolcularn sahada uyumu saha içindeki öz güveni ön plana çkt.Bu da takm oyununa maç çok yansd.çok scak bir havada oynand.en az 5 kez su mollas verildi. Böyle bir scak havada mücadele veren iki takm futbolcularnda kutlamak gerekli

Diyarbekirspor ileriki haftalar için umut verdi .Mutlaka ki saha içinde eksikleri var. Bunu da giderirse sezon sonunda ampiyonluun en büyük adaydr. Kadro yaps zenginlii ile 3. ligin üstünde lüks bir kadrosu var.Teknik direktör Bülent Akann enerjisi iini sevmesi sportif direktör smet Ylmazn tecrübesinin bu yl Diyarbekrspora çok katks olacak bu gördük.

Ana Sayfaya Git