11’inci Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları Ödül Töreni yapıldı

Ümraniye Belediyesi 11’inci Geleneksel Ümraniye Spor Oyunlarının kapanış töreni, Hekimbaşı Spor Tesislerinde gerçekleşti.

Haberler 11.05.2019 - 02:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye lçe Milli Eitim Müdürlüü, Ümraniye lçe Gençlik Hizmetleri ve Spor leri Müdürlüü tarafndan gençlere ata sporlarn sevdirmek adna düzenlenen 11inci Geleneksel Ümraniye Spor Oyunlarnn kapan töreni gerçekletirildi. Törene Dünya Etnospor Konfederasyon Bakan Bilal Erdoan, Ümraniye Belediye Bakan smet Yldrm, öretmenler, örenciler ve veliler katld.

stikll Marnn okunmasyla balayan program, Ümraniye Belediyesi mehteran takm gösterisi, protokol konumalar ve ödül töreninin ardndan son buldu.

SZLER YARININ TÜRKYE, AVRUPA VE DÜNYA AMPYONLARI OLACAKSINIZ

Spor oyunlaryla gençleri gelecee en iyi ekilde hazrlamay ve spor yapma alkanl kazandrmay amaçladn vurgulayan smet Yldrm, Umuyoruz ki içlerinizden bazlarnz profesyonel sporcular olarak yarnn Türkiye, Avrupa ve Dünya ampiyonlar olacak ve al bayramz gururla dalgalandracaktr. Bu noktada sizlere inancmz tam. Sadece sportif açdan bakmadan genel olarak eitime yaplan yatrmn, gelecee yaplan yatrm olduunu düünüyoruz. Bu bilinçle amacmz sizleri, milli ve manevi deerleriyle kuanan, teknolojiye yön verebilen, donanml, okuyan, aratran, güçlü bireyler haline getirmektir dedi.

Futbol, Futsal, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Satranç, Karate, Tekvando, Güre, Atletizm, Badminton, Masa Tenisi olmak üzere toplam 12 brantan oluan spor oyunlar müsabakalarna 92 okuldan 8 bin 710 örenci katld.

Ana Sayfaya Git