12 transfer ve görev dağılımı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde yeni sezonda şampiyon olarak 3. Lig’e yükselmek isteyen Diyarbakırspor, dış transferde 12 oyuncu ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Haberler 18.09.2020 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrspor, iç transferde 8 futbolcu ile yola devam karar aldktan sonra d transferde de önemli admlar att. Kulüp Bakan Siyabend Aydn, teknik heyetin raporu dorultusunda 12 futbolcu ile anlamaya vardklarn söyledi. Aydn, Mehmet Aba, slam Altunkan, Süleyman Can, Mehmet Ball, Metehan Yatkn, Ramazan Kaya, Bar Civelek, Kemal Ünal, Mehmet Faruk çiçek, Habip Akman, Muhammed Ali Özdemir ve Berat Han gibi oynadklar takmlarda ampiyonluklar yaam oyuncular kadromuza dahil ettik. Türkiye Futbol Federasyonunun ligin balama tarihini açklamasndan sonra Türkiyenin en ideal bir kamp bölgesinde kamp çalmalarna balayacaz. Tesis ve otobüs için çalmalarmz devam ediyor. Diyarbakrspor birçok ilkleri baararak Türk futbolunun çnar olmu bir kulüptür. Bu sezon 3. Lige çkarak 4 yl üst üste lig yükselen ilk takm olma ünvann kazanmak istiyoruz dedi.

YÖNETMN GÖREV DAILIMI BELL OLDU

ki hafta önce gerçekleen olaanüstü genel kurulda oluan yönetim kurulunun görev dalm da belli oldu. Hac hsan Aydnn fahri, Siyabend Aydnn kulüp bakan olarak görev yapaca yönetimde Nafiz Bedirhanolu ve Mehmet Karaka bakan yardmcs, Fatih Hillez altyap ve tesisler sorumlusu, ehmus Akyl asbakan, Hanifi Zazaolu genel sekreter, Bedri Ayseli kültürel faaliyetler sorumlusu, Muhteem Erdem sayman, Ensari Aydn medya ve iletiim sorumlusu, Mehmet Ümit Sönmez malzeme sorumlusu, Eyüp Baturay taraftar sorumlusu, Burhan Gündodu mali müavir, Muhammer Bayr altyap sorumlusu, Tajdin Aydn disiplin kurulu bakan olarak görev yapacak.

Ana Sayfaya Git