14 yıl sonra yuvanın teknik patronu!

Bölgesel Amatör Futbol Liginde şampiyon olarak yıllar sonra 3. Lige dönmenin hesaplarını yapan Diyarbakırspor’un yeni teknik direktörü eski milli futbolcu Murat Yiğiter oldu.

Haberler 03.03.2021 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe, Trabzonspor, Göztepe, Vanspor, Kocaelispor, ç. Rizespor ve Diyarbakrspor kulüplerinin formalarn giydikten sonra 2007-2008 sezonunda Diyarbakrsporda teknik adam olarak da görev yapan deneyimli teknik adam, futbolcu ve antrenör olarak görev yapt yeil-krmzl kulübe tam 14 yl sonra teknik adam olarak döndü.

DYARBAKIRSPOR, TÜRK FUTBOLUNUN MARKA DEERDR

Kulüp Bakan Siyabend Aydn ile görütükten sonra sözleme imzalayarak göreve resmen balayan Yiiter, Diyarbakrsporun hangi ligde olursa olsun büyük bir marka olduunu dile getirerek el birliiyle takm profesyonel liglere tamay amaçladklarn söyledi. Yiiter, Diyarbakrsporun olmad profesyonel liglerin tad ve tuzu olmaz. Diyarbakrspor, sadece bizim deil Türk futbolunun marka deeridir. Bize düen görev bu deerli armay yeniden layk olduu yere getirmektir. Camiamzn tüm bileenlerinin desteini alarak öncelikle iyi bir takm kurup Nisan aynda balayacak olan ligde ampiyon olmak istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git