15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Koşusu yapıldı

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Koşusu 15 kız, 15 erkek olmak üzere toplam 30 sporcunun katılımlarıyla gerçekleşti.

Haberler 16.07.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamnda 81 ilde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve ehitleri Anma Kousunun Erzincan aya tamamland.

Erzincan Gençlik ve Spor l Müdürlüü koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve ehitleri Anma Kousu 15 kz, 15 erkek sporcu olmak üzere toplam 30 sporcunun katlmyla Erzincan Belediyesi önünden balad. Üzerlerinde 15 Temmuz logolu tiörtler ile koan sporcular 1000 metrelik parkuru tamamladlar. Yarma Cumhuriyet meydannda sona erdi. Yarmada dereceye giren sporculara madalyalar ve hediyeleri düzenlenen tören ile takdim edildi. Cumhuriyet meydannda düzenlenen ödül törenine Vali Yardmcs Mehmet erif Olça, Gençlik ve Spor l Müdür Vekili Fatih çöpür ve sporcular katld.

DERECEYE GREN SPORCULAR

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve ehitleri Anma Kousu bayanlar kategorisinde Berfin Kara birinci olurken, Hatice Yaren Varol ikinci, Yaren Koç ise üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Abdullah Özdemir birinci, Baran Kara ikinci, Doukan Ömür Altunta ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri protokol tarafndan verilirken, etkinlik topluca hatra fotoraf çekilmesi ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git