1'er ton buğday ve ayçiçeği ile sanal paraya futbolcu transferi

Çanakkale'de, 2'nci Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Bolayır Gençlikspor, orta saha oyuncusu Osman Yusufoğlu'nu (32), 1 ton buğday, 1 ton ayçiçeği ve 4 bin 500 TL değerinde sanal para 'Ethereum' karşılığında transfer etti. Otoyol projesinde çalışmak için Gelibolu'ya gelen Osman Yusufoğlu, "Sanal paradan ziyade buğday ve ayçiçeği beni cezbeden noktası oldu. Ben de teklifi kabul ettim" diye konuştu.

Haberler 21.03.2019 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelibolu ilçesindeki Bolayr Gençlikspor Kulübü ilginç bir transfere imza att. Asl meslei inaat teknikerlii olan ve 10 yldr amatör liglerde top koturan orta saha oyuncusu Osman Yusufolu, 1 yl önce Knal-Tekirda-çanakkale-Savatepe otoyol projesinde çalmak üzere Bursadan Geliboluya geldi. Evli ve 1 çocuk babas Yusufolu, futbol oynad Bursa Görüklü pekspordan da lisansn ald. Bota olan Osman Yusufoluna 2nci Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Bolayr Gençliksporun 2nci Bakan Bayram Koç, geçen ocak aynda transfer teklifinde bulundu.

LGNç TRANSFER TEKLF

Koç, bir yllna transfer etmek istedikleri Yusufoluna takmda forma giymesi için 1 ton buday, 1 ton ayçiçei ve 4 bin 500 TLlik sanal para Ethereum teklif etti. Teklifi ilginç bulan Osman Yusufolu, 2er ton buday ve ayçiçei istedi. Yaplan görümeler sonunda, Yusufolu kulübün ilk teklifini kabul etti.

BUDAY VE AYççE CEZBEDEN NOKTA OLDU

Bursada futbol oynamaya baladn belirten Osman Yusufolu, için Geliboluya geldim. Burada güzel bir teklif aldm. Bu teklifi kabul etmemem imkanszd. Ortada hem sanal para hem de buday ve ayçiçei vard. Sanal paradan ziyade buday ve ayçiçei zaten beni cezbeden noktas oldu. Yöneticiler böyle bir teklifte bulundular. lginç olacan söylediler. Ben de teklifi kabul ettim dedi.

KÖYÜN GEçM KAYNAI

Bolayr Gençlikspor Kulübü 2nci Bakan Bayram Koç ise Türkiyede bir ilk olsun diye köyün geçim kayna buday ve ayçiçei ile sanal para teklif ettik. Kendisi de kabul etti. Sanal parann yan sra 1 ton ayçiçei ve 1 ton budaya kendisini transfer ettik diye konutu.

Bolayr Gençlikspor takm, bu sezon ilk 2 maçta 1 galibiyet, 1 malubiyetle 7 takm arasnda 5inci srada yer alyor. Yeni transfer Osman Yusufolunun da bu maçlarda forma giydii belirtildi.

Ana Sayfaya Git