2. Lig inancı

Sezonu 64 puanla üçüncü sırada tamamlayan ve play off müsabakalarına katılma hakkını elde eden Diyarbekirspor, 2. Lige çıkacağına inanıyor.

Haberler 08.05.2018 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sezonu Yeil Bursa yenilgisiyle tamamlayan ve Tire 1922 Spor ile deplasmanda yapaca play off yar final ilk maçna odaklanan Diyarbekirsporda teknik direktör Faruk Türk ve takm kaptan Mehmet Özdraz, play off müsabakalarnda baarl olup, 2. Lige çkacaklarna inandklarn söyledi.

TAKIMDA BÜYÜK NANC VAR

Teknik direktör Türk, takm olarak play offa hazr olduklarn belirti. Türk, play off yar final ilk maçnda karlarna çkacak rakiplerinin isminin önemli olmadn kaydetti. Türk, Buraya kadar geldik. Bu saatten sonra rakibimizin kim olup olmad önemli deil. Nihayetinde buraya kadar gelen her takmn hedefi 2.Lige çkmaktr. Takm olarak Play-Offa hazrz. u anda hiçbir sorunumuz yok. Rakiplerle ilgili analizlerimizi yapyoruz, takmmzn gücünü de biliyoruz. Kenetlenmi durumdayz. Önce Cuma günü Tireden iyi sonuçla dönüp ardnda kendi sahamzda turu geçeceiz, sonra da inallah finali kazanp ampiyonluk hasretine son vereceiz dedi.

KNC LGE çIKACAIZ

Takm kaptan Mehmet Özdraz da Diyarbekirsporda ampiyonluk yaamak istediini ifade ederek, Diyarbakrda artk ampiyonluk yaamak istiyorum. Benim buradaki dördüncü sezonum. ki kez final ve bir kez de yar final kaybettik. Play-Offtan çkamamak bu ehir için kader deil ve olmamal. Birlik ve beraberlik halinde olursak baarrz. Taraftarlarmzdan, Diyarbakr halkndan destek istiyoruz. Bu konuda kenetlenme salanmal. Takm olarak kendimize güveniyoruz. Yar finalde rakibimiz Tire oldu,bizim için deien bir ey yok. ampiyon olmak için bu engeli geçmek zorundayz. Takm olarak her açdan hedefe hazrz. Onursal bakanmz Feyzi lhanl, bakanmz Bilal Kadayfçolu ve yönetimimiz maddi manevi olarak her eyi yapt. Bu sezon inallah o kupay bu kente getireceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git