2003 doğumlular Türkiye'nin kalbi

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren U19 Futbol Milli Takımı enerji depoluyor. Teknik direktör Mehmet Yıldırım, 2003 doğumlu futbolcuların Türkiye'nin kalbi olduğunu belirterek, "2003 doğumlular Türkiye'nin kalbi" dedi.

Haberler 06.08.2021 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erzurum Büyükehir Belediyesinin deniz seviyesinden 2 bin metre yükseklikteki Yüksek rtifa Kamp Merkezinde çalmalarn aralksz sürdüren U19 Milli Takm aday kadrosu güç topluyor. Teknik direktör Mehmet Yldrm eliinde çalmalarn sürdüren millilerin kamp 6 Austosta sona erecek. Türkiye ve Avrupadaki 2003lülerden oluan takmn kasm aynda Antalyada oynanacak Avrupa ampiyonas 1inci ön eleme turuna hazrlandklarn ifade eden Yldrm, u ana kadar her ey çok güzel gidiyor. Görevimiz itibaryla Avrupann birçok yerinde kamp yaptk. Ama bu mevsimde böyle güzel sahalar, böyle güzel bir ortam bulmak mümkün deil. Austosun 5inde, saat 10.00da böyle serin bir ortamda antrenman yapmak bizim için çok keyifli diye konutu.

2003 doumlular Türkiyenin kalbi

2003 doumlularn u anda Türkiyenin kalbi olduuna deinen Mehmet Yldrm, Allah nasip ederse bunlarn içerisinden önümüzdeki 3- 4 senede A Milli Takmda oyuncular göreceiz. çünkü u anda A Milli takmda oynayan bütün oyuncularmz buradan yetitiler. Hepsi burada eitimini alp yetitiler. Mesela en basit örnei, takm kaptanmz Ömer Faruk Beyaz u anda Stuttgartla anlat. Tabii ki son zamanda oyuncularn bu kadar genç yata Avrupaya gitmesi ufuklarn açt. Kendilerine bu yata Avrupaya gitme hedefini koymalar da son derece güzel. Biz de antrenör olarak balarnda bir aabey olarak onlara bu yolda yardmc olmaya çalyoruz. Zaten milli takm yarma yeridir. Kulüplerinde yetiiyorlar, biz de burada onlar vitrine çkarmaya çalyoruz dedi

Erzuruma 27 oyuncu ile geldiklerinin hatrlatan Yldrm, Kasmn 10, 13, ve 16snda San Marino, Letonya ve Romanya ile oynayacamz maçlara hazrlanyoruz. O yüzden de oyuncularn fiziksel durumlarn bildiimiz için ona göre antrenmanlarmz planladk. imdi gittikleri zaman takmlarnda antrenmanlara balayacaklar. Eylül aynda yurt dnda bir turnuvamz var. Ekim aynda yurt dnda maçlarmz var. Kasm ayna da en iyi ekilde hazrlanacaz. Bu bizim için daha çok hem Erzurumu tanma tantma frsat oldu. Hem de oyuncularn bir kaynama kamp gibi oldu diye konutu.

Ana Sayfaya Git