2,5 yaşında sesle tanışan Yusuf, Vodafone Park'ta maç izleyecek

Van'da Beşiktaş Derneği üyeleri, Ankara'da gerçekleştirilen ameliyatla takılan biyonik kulak sayesinde sesleri duymaya başlayan futbol tutkunu 2,5 yaşındaki Yusuf Kaçmaz'ı ziyaret ederek Vodafone Park'ta maç izleme davetini iletti.

Haberler 26.09.2019 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vanda Beikta Dernei üyeleri, Ankarada gerçekletirilen ameliyatla taklan biyonik kulak sayesinde sesleri duymaya balayan futbol tutkunu 2,5 yandaki Yusuf Kaçmaz ziyaret etti.

lçeye 30 kilometre mesafedeki Direkli Mahallesinde dünyaya gelen, Kerem ve Kamile Kaçmaz çiftinin dokuzuncu çocuklar Yusuf Kaçmaza iitme bozukluu nedeniyle Ankara Dkap Yldrm Beyazt Eitim ve Aratrma Hastanesinde gerçekletirilen ameliyatla biyonik kulak tedavisi uyguland. Bu sayede sesleri duymaya balayan minik Yusufun Beiktaa olan ilgisi, Vandaki Beikta Dernei üyelerini harekete geçirdi. Dernek Bakan Gani Acar ile dernek üyeleri, Yusufu köydeki evinde ziyaret ederek Beikta formas, atk ve çeitli oyuncaklar hediye etti.

Yaptklar sürprizle minik Yusufun gönlüne dokunan dernek üyeleri, futbol tutkunu çocuu ve ailesini stanbul Vodafone Parkta oynanacak Beikta maçna davet etti.

Dernek Bakan Acar, gazetecilere yapt açklamada, futbol tutkunu minik Yusufun durumunu haberlerde gördükten sonra dernek üyeleriyle harekete geçtiklerini söyledi. Yusuf ve ailesine bir sürpriz yapmak istediklerini ifade eden Acar, Bugün yaptmz sürprizle Yusufu mutlu ettik. Yusufun mutluluu için kilometrelerce yol kat ederek geldik. Yusufun Beiktal olmas bizi çok duygulandrd. Minik kartalmz ziyaret etmek bizi de mutlu etti. Ona Beikta formas, atk ve çeitli oyuncaklar aldk. Formay giydirdik, yüzü güldü. Bu bizim için yeterli. Beiktal olmak böyle bir ey. ifadelerini kulland.

Dernek Bakan Yardmcs Diyadin Behçet de Beikta çar Grubu ile aldmz bir kararla Yusuf ve ailesini stanbul Vodafone Parkta misafir edeceiz. Aileyi uygun görülen tarihte stanbula götüreceiz. Yusufun hayalini böylece gerçekletireceiz. dedi.

Baba Kerem Kaçmaz ise Beiktallarn yapt sürprizinin kendilerini çok mutlu ettiini belirterek Bugün Beiktallar Dernei bizi ziyaret etti. Yusuf için forma ve oyuncak getirmiler. Yusuf da biz de çok mutlu olduk. Yaknda stanbulda Beikta maçn izleyeceiz. Herkese çok teekkür ediyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git