3. Lig'de il çeyrek final randevusu!

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) çeyrek final karşılaşmasında bugün Diyarbakır temsilcileri Diyarbakırspor ve Bağlar Belediyespor saat 17.00’da Diyarbakır Stadı’nda karşılaşacak. Mücadeleyi kazanan takım adını yarı finale yazdıracak.

Haberler 03.07.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) çeyrek final karlamasnda bugün Diyarbakr temsilcileri Diyarbakrspor ve Balar Belediyespor saat 17.00da Diyarbakr Stadnda karlaacak. Mücadeleyi kazanan takm adn yar finale yazdracak.

Maça 100 Kiinin Alnmasna Karar Verildi

Bölgesel Amatör Futbol Liginde gözler bugün oynanacak çeyrek final maçlarna çevrildi. 4.Bölge grup maçlar sonunda gruplarnda birinci olan 8 takm bu kez yar finale kalmak için kozlarn paylaacak. Diyarbakrda gözler kentin iki temsilcisi arasnda oynanacak karlamada olacak. 3.Grupta 16 puan ve namalup ekilde birinci olan Diyarbakrspor ile 4.Grupta ipi göüsleyen Balar Belediyespor arasndaki önemli mücadeleye Diyarbakr Stad ev sahiplii yapacak. Futbol Federasyonu, maça 100 taraftarn alnmasna izin verdi.

Saat 17.00da balayacak karlamay Adyaman bölgesi hakemi Mustafa nan yönetecek. 90 dakikada eitlik bozulmazsa 15er dakikalk iki uzatma devresi oynanacak ve orada da üstünlük salayan olmad takdirde turu geçen takm seri penalt atlar belirleyecek.

Bir Hafta çinde 3.Lige çkan Takm Belli Olacak

Bugün ayrca 4.Bölge çeyrek final elemelerinde Gaziantep Ankasspor-anlurfa Büyükehir Belediyespor, Mu Belediyespor-Elaz Frayt Üniverstesi ve Kurtalanspor-76 Idr Belediyespor maçlar oynanacak.

Diyarbakrspor-Balar Belediyespor maçnda turu geçen taraf 7 Temmuz çaramba günü oynanacak yar final maçnda Gaziantep Ankasspor-anlurfa Büyükehir Belediyespor elemesinin galibiyle oynayacak. Diyarbakrspor-Balar Belediyespor/ Gaziantep Ankasspor-anlurfa Büyükehir Belediyespor yar final elemesinin galibi finalde Mu Belediyespor-Elaz Frayt Üniverstesi/ Kurtalanspor-76 Idr Belediyespor galibiyle kar karya gelecek ve kazanan takm 3.Lige terfi edecek. Yar final maçlar 7 Temmuzda ve final maçlar da 11 Temmuzda tarafsz sahada yaplacak.

Ana Sayfaya Git