3 puan mutluluğu

Diyarbekirspor’da 3-0’lık Halide Edip Adıvarspor maçının galibiyet sevinci yaşanıyor.

Haberler 19.09.2018 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyük çekimeye sahne olan maçn ardndan Diyarbekirsporda teknik heyet, futbolcular ve çalanlar, soyunma odasnda özçekim yaparak kutlad. Futbolcular ve teknik heyet ayrca taraftarlarla beraber Diren Diyarbekir tezahürat yaparak galibiyet sevincini yaad. 4 aylk cezasnn Tahkim Kurulu tarafndan kalkmasndan sonra bu sezon ilk kez forma giyen ve bir gol atan Umut Dilek ise taraftarlarn istei üzerine tribünlere 3lü çektirdi.

Üç PUAN SEVNC

Yeniden sahalara döndüü için çok mutlu olduunu belirten Umut Dilek, ki ay boyunca cezann kalkmas için uratk. Maddi ve manevi olarak her eyi yapan Feyzi bakana çok teekkür ediyorum. Taraftarlar bana çok güveniyor ve deer veriyor. Ben de onlar seviyorum ve beklentilerine cevap vermek istiyorum. Buras benim memleketim, bu yüzden motivasyonum bir kat daha artyor. Uzun bir aradan sonra oynadm, gol attm.Takm arkadalarm çok iyi mücadele etti, onlarn bu galibiyette pay büyük. Takm olarak daha iyi olacaz. Kemersporda da 21 numaray giyiyordum, burada da nasip oldu.21 bana uur getiriyor. nallah bunun hakkn vereceim dedi.

ERZNCAN HAZIRLII

Haftay 3 puanla tamamlayan Diyarbekirsporda Anagol 24 Erzincanspor maç hazrlklar balad. Yeil krmzl ekip, 22 Eylül Cumartesi günü deplasmanda yapaca maçn ilk idmann Seyrantepe Spor Tesislerinde gerçekletirdi. Yaklak 1 saat süren idmanda futbolcular yenileme idman yapt.

Ana Sayfaya Git