3 puana bilendi

Lider Diyarbekirspor, deplasmanda yapacağı Antalya Kemerspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Maçlardan önce uygulanan Kovid-19 testinden geçen ve bu yüzden günü idman yapmadan geçiren Yeşil-Kırmızılı takım, Cuma öğleden sonra uçakla Antalya’ya gidecek.

Haberler 27.11.2020 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp kinci Bakan Ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, ligde 8 haftadr yenilmediklerini belirterek hedefe giden yolda Kemerspor maçndan da 3 puanla dönmeyi amaçladklarn söyledi. Avar, Takmmzda her hangi bir sknt yok. Hafta boyunca iyi çalarak maça hazrlandk. Her maçn ayr bir zorluu var. Biz her maç final olarak görüyoruz. Kemerspor karsnda ii sk tutup alacamz 3 puanla liderliimizi devam ettirmek istiyoruz dedi.

DEMR :KOLAY MAç OLMAYACAK

Teknik direktör enol Demir ise takmda cezal Okan Dernek ve çapraz balar koptuu için sezonu kapatan Bar dnda eksik olmadn söyledi. Moral ve motivasyon anlamnda iyi durumda olduklarn belirten Demir,Maçlar kora kor geçiyor. Hiçbir puan kolay deil,puanlar deyim yerindeyse aslann midesinde. Her takmn bir hedefi var. u ana kadar baarl bir grafik çizdik. Takmmzn moral ve motivasyonu yerinde. çok iyi hazrlandk. Rakibin puan cetveline aldanmyoruz. yi bir kadroya sahipler. Rakipten daha çok isteyerek 3 puana ulamak istiyoruz. Puan kaybna tahammülümüz yok. nallah kazanp döneceiz dedi.

Ana Sayfaya Git