3 transfer birden

FF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Daha önce dış transferde iki oyuncuyla anlaşmaya varan yeşil kırmızılı ekip, önceki gün de üç futbolcuyu renklerine bağladı.

Haberler 30.07.2019 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen sezon 13 gol atarak Vann ampiyonluunda pay sahibi olan Güney Tutcuolu transferi açkland. Orta alanda forvet arkas olarak görev yapan 27 yandaki Güney Tutcuolu, etkili paslar ve utlaryla dikkat çekiyor. stanbul doumlu Güneyin Afyonkarahisardaki ikinci etap kampna katld bildirildi.

Diyarbekirspor, son olarak Bayburt Özel daresporda forma giyen orta alan oyuncusu Emre Hasan Balc ve Zonguldak Kömürspordan stoper Doukan Bad ile sözleme imzaland. Bayburt Özel dare Gençliksporun forveti Feyyaz Aydil ile de prensipte anlama saland örenildi. Anlama salanan birçok oyuncu ile sözleme aamasna gelindii belirtiliyor.

1 Eylülde balayacak yeni sezonda 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Diyarbekirsporda ikinci etap hazrlk kamp balad. kinci etap kamp çalmalarna dün Afyonkarahisarda start veren Diyarbekirspor, bu çalma dönemini hazrlk maçlar yaparak geçirip, lige kadar hazr hale gelmek istiyor. Yeil-krmzl takm kamp süresi boyunca transferde anlat oyunculara imza attrmay da planlyor.

Ana Sayfaya Git