3. Tur Maçı

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında PTT 1.Lig ekibi Adanaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Haberler 03.12.2015 - 09:24 Son Güncelleme : 03.12.2015 - 09:24

İlk turda deplasmanda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekibi Kızıltepe Fıratsporu 6-1 ve ikinci turda Süper Lig temsilcisi Medicana Sivassporu 1-0 yenerek 3.tura gelen Diyarbekirspor, Adanasporu elemesi halinde ilk kez kupada gruplara kalma başarısını gösterecek. Diyarbekirsporda tedavi için İstanbula giden Barış Ataş ve sakatlığı devam eden Erhan Kurt forma giyemeyecek.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, ligde olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupasında da iddialı olduklarını söyledi.

ADANADA TUR ATLAMAK

Adanaya tur atlamak için gittiklerini belirten Altunsoy, yarınki karşılaşmaya kazanmak için çıkacaklarını vurguladı.

Altunsoy, şöyle konuştu:

Sahaya kazanmak için çıkacağız. Rakibimizin gücü ve hedefi bizi ilgilendirmiyor. Biz hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupasında başarılı olmak için sezon başından beri bir hedefimiz var. Bu hedefi yakalamak istiyoruz. Bunun için PTT 1.Lig ekibi Adanasporu deplasmanda yenip gruplara kalmayı başarmak istiyoruz.

Yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadında saat 15.30da başlayacak maçı İzmir Bölgesi Hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Karşılaşma A Spordan naklen yayınlanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır