İşte Sporun Özü Bu

Diyarbekirspor,ortaya konulan centilmenlik görüntüleri ve misafirperverlik için Sakaryaspor’a teşekkür etti. TFF’nin alt liglerden sorumlu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Düşmez,anlamlı görüntüler için iki kulübü de arayarak tebrik etti.

Haberler 19.11.2016 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor yönetimi, çaramba günü 1-0 kazand maçta ortaya konulan dostluk tablosu için Sakaryaspor yönetimi ve Sakarya halkna teekkür etti. Yazl açklamada,Sporda köklü bir geçmie sahip olan kadim kentler Diyarbekirimiz ve Sakaryamz arasnda özellikle kentimizde derin izler brakan merhum emniyet müdürümüz Ali Gaffar Okkann vesilesiyle gelien scak ilikiler çaramba günü Sakaryasporla oynadmz maçta devam etmitir. Sakarya halk her zaman olduu gibi Ali Gaffar Okkann hemerilerine yakan bir duru sergilemitir. Kafilemiz ve taraftarlarmza gerekli misafirperverlik gösterilerek yaan youn yamur nedeniyle maç zor artlar altnda izlemek zorunda kalan taraftarlarmz Sakaryasporlu taraftarlarn örnek tavr sonucu açk tribünden kapal tribüne alnmtr. denildi.

Deplasman Yasaklarnn Olduu Bir Dönemde

Açklamada,deplasman yasaklarnn olduu bir dönemde sergilenen bu görüntülerin tüm ehirlere ve takmlara örnek tekil etmesi gerektii ifade edildi. Açklamada,Deplasman yasaklarnn gündemde olduu bir dönemde iki takm taraftarlar iç içe maç izleyerek ülkemizin tüm takmlarna ve taraftarlarna güzel bir örnek tekil etmitir. Maç sonunda da maç kaybetmelerine ramen ev sahibi ekip taraftarlar takmmz ve taraftarlarmz en iyi ekilde uurlamtr. Sporun özü olan bar,kardelik ve dostluk görüntülerini ortaya koyan bata Sakaryaspor yönetimi ve taraftarlar olmak üzere tüm karde Sakarya halkna teekkür ediyoruz. Geçen sezon olduu gibi bu sezonun ikinci yarsndaki maç için de karde Sakarya halkn kadim kentimize davet ediyoruz. ifadelerine yer verildi.

Hakem Hatalar Bizi Endielendiriyor

Kulübün açklamasnda hakem hatalarna da dikkat çekilerek MHKden önlem almas istendi.

Açklamada, Kulüp olarak yenildiimiz bir çok maçtan sonra hakemlere teekkür eden bir anlaya sahibiz. Ancak bu sezon maçlarmzda yaanan hakem hatalar bizleri fazlasyla endielendirmekte ve ister istemez bir takm soru iaretlerine neden olmaktadr. Merkez Hakem Kurulunun maçlarmza atad hakemlerin takmmza kar sergiledii düündürücü yönetimler sonucu bir çok puanmz heba edilmitir. Bir tek insann salad maddi imkanlarla ayakta kalan bir kulübüz,dier kulüpler gibi kurum destei ve büyük maddi kaynaklar olan bir kulüp deiliz. Her açdan dezavantajl olan ve insanlarn sporda baarya hasret olduu bir bölgeyi temsil ediyoruz. Dier kulüplerle koullarmz zaten eit deil iken hakemlerin tutumu da maduriyetimizi artrarak eit artlarda yarma imkanlarn tamamen ortadan kaldrmaktadr.

Baz Takmlar Hakem Hatalaryla Kazanyor

Futbol Federasyonu nezninde Merkez Hakem Kurulunu hakem atamalar konusunda duyarl ve sorumlu davranmaya davet ediyoruz. Bir çok takm puan kaybettii maçlardan sonra hakemleri eletirirken,biz kazandmz önemli bir maçn ardnda bu açklamay yaparak dikkat çekmek istiyoruz. Futbolcularmzn sahadaki emeine ve gerek kulüp gerekse ehir olarak verdiimiz mücadeleye sayg duyulmasn istiyoruz. ampiyonluk yarndaki baz rakiplerimizin maçlarnda bu takmlarn lehine olan hakem hatalarn ve bizim maçlarmzda aleyhimize cereyan eden hakem hatalarn deerlendirdiimizde Acaba baz takmlar kollanyor mu? endiesine kaplyoruz. Futbol Federasyonu yönetim kurulu ve Merkez Hakem Kurulunun bu yöndeki ikayetimizi,isyanmz deerlendirmeye alacana inanyoruz. Bu konuda kendilerine güveniyoruz. Takmlarn baarsn veya baarszln saha d faktörler lobiler deil,takmlarn sahadaki baars tayin etsin istiyoruz. ifadelerine yer verildi.

TFF Yönetiminden ki Kulübe Kutlama

Açklamada ayrca taraftarlara yarnki Darca Gençlerbirlii maç için destek istendi. Açklamada,,Tüm taraftarlarmz ve halkmz,kentimizin baarsn isteyen tüm kesimleri Pazar günü saat 13.00da Seyrantepe Stadnda Darca Gençlerbirlii ile yapacamz önemli maça davet ediyoruz .Gün dayanma günüdür,kenetlenme günüdür,kentimize ve kulübümüze sahip çkma günüdür. denildi.

Bu arada alt liglerden sorumlu TFF Yönetim Kurulu ve cra Kurulu Üyesi Ali Dümezin her iki kulübün bakanlarn arayarak çaramba günkü güzel tablo için teekkür ettii ifade edildi.

Ana Sayfaya Git