'İlk hafta iki şampiyon karşılaşacak'

Yukatel Denizlispor'un kulüp başkanı Çetin, "Bu sahada daha önce pek çok efsane maçlar oynandı. Denizlispor'un kendine yakışır bir performans sergileyeceğine inanıyorum." dedi.

Haberler 19.07.2019 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde mücadele edecek Yukatel Denizlisporun kulüp bakan Ali çetin, ligdeki ilk maçlarnn Galatasaray ile olmasna ilikin, lk hafta iki ampiyon karlaacak. Keyifli bir maç olacan düünüyorum. dedi.

çetin, gazetecilere yapt açklamada, dün akam Dozer lakapl Trabzonsporun efsane futbolcusu Cemil Ustann adnn verildii 2019-2020 futbol sezonunun fikstürünün çekildiini hatrlatt.

Spor Toto 1. Lig ampiyonu Yukatel Denizlisporun Süper Ligi ampiyon olarak tamamlayan Galatasaray misafir edeceini belirten çetin, tadilat hzla devam eden stadyumda ilk olarak Galatasaray arlamaktan memnuniyet duyacaklarn söyledi.

çetin, Süper Lige uygun güçlü bir kadro kurduklarn belirterek, öyle konutu:

Takmmzn kamp devam ediyor. Bir taraftan da stadyumumuzu standartlara uygun hale getirmek için çalyoruz. Zemin tamamland. Saha artk Süper Lig müsabakalarn oynamaya uygun. Koltuklarmz da yerletiriyoruz. Her biten tribünü de sata açyoruz. lk hafta iki ampiyon karlaacak. Keyifli bir maç olacan düünüyorum. Bu sahada daha önce pek çok efsane maçlar oynand. Denizlisporun kendine yakr bir performans sergileyeceine inanyorum.

Ana Sayfaya Git