Şanlıurfaspor, 7 maçtır kaybetmiyor

TFF 1. Lig'in 16. haftasında dün Manisaspor'u 2-0 yenen Şanlıurfaspor, çıktığı son 7 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Haberler 27.12.2016 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sezona istedii gibi balayamayan sar-yeilli ekip, teknik direktör Kemal Klçn göreve gelmesinin ardndan gösterdii performansla taraftarn sevindirdi.

Klçn takmn bana getirilmesinin ardndan çkt ilk lig maçnda Altnorduyu 3-0 yenen anlurfaspor, ardndan Balkesirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kald.

Geçen hafta sahasnda zirve takipçisi Bolusporu 4-0 malup eden sar-yeilli ekip dün de seyircisinin desteiyle Manisasporu 2-0 yenme baars gösterdi.

Son 4 haftada toplad puanlarla alt sralardan kurtulan anlurfaspor, sezonun ilk yarsn 20 puanla 11. srada tamamlad.

- Gol yamuru

Sezonun ilk 12 haftasnda sadece 7 gol atabilen anlurfa temsilcisi, Klçn göreve gelmesinin ardndan ise adete rakiplerini gol yamuruna tuttu.

Ligin son haftalarnn en formda takmlarnn banda gelen sar-yeilli ekip, son 4 maçta att 10 gole karlk kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

anlurfasporda ilk yarnn en golcü futbolcular ise attklar 3er golle Abdulaziz Solmaz, Batuhan Artarslan ile kaptan Fevzi Özkan oldu.

- Kupada 3te 3 yapt

anlurfaspor, Ziraat Türkiye Kupas A Grubunda da gösterdii performansla dikkati çekti.

Kupada, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepsporu deplasmanda 3-0 yenen sar-yeilli ekip, ayn ligin bir dier temsilcisi Osmanlsporu ise d sahada 2-1 yenme baars gösterdi.

Spor Toto 2. Lig ekibi Krklarelisporu da 4-1 malup eden anlurfaspor, kupada 3te 3 yaparak gruptan çkma ansn artrd.

Gruplarda 12 gol atan çaykur Rizesporun ardndan sar-yeilli ekip, rakip fileleri 9 kez havalandrarak Medipol Baakehirle birlikte gol atan ikinci takm olma unvann da elde etti.

Ziraat Türkiye Kupasnda 4. hafta maçnda anlurfaspor, ikinci srada bulunan Osmanlsporu 29 Aralk Perembe günü sahasnda konuk edecek.

Ana Sayfaya Git