Şanlıurfaspor'un borcu 30 milyon lira

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un fahri başkanı Mehmet Ekinci, kulübün toplam borcunun 30 milyon olduğunu belirterek, ligde ödemelerini en iyi yapan takım olduklarını söyledi.

Haberler 19.04.2017 - 13:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ayn zamanda merkez ilçe Eyyübiye Belediyesinin de bakanln yürüten Ekinci, düzenledii basn toplantsnda, geçen yl zor durumda olan kulübe sahip çkmak için yönetimi devraldklarn belirtti.

Takmn daha iyi yerlere gelebilmesi için youn çaba gösterdiklerini anlatan Ekinci, yönetim kurulunun göreve geldiinde 36,5 milyon olarak görülen borcun faizlerle 46 milyona kadar ulatn, transferlerle borcun 60 milyon liray bulduunu kaydetti.

Belediyelerin de desteiyle borcun 30 milyona kadar dütüüne dikkati çeken Ekinci, Ligde ödemelerini en iyi yapan kulüp anlurfaspordur. Futbolcu alacaklarna baktmz zaman geçmi döneme ait ödemeler vard, tamam bir bir ödeniyor. Mali yönden kulüp hiçbir zaman olmad kadar rahat bir duruma geldi. Kalan borç sadece yönetici alacaklardr, onu da çok ciddi sorun olarak görmüyoruz. diye konutu.

- Kulübe stickerl destek

Toplantya katlan anlurfa Valisi Güngör Azim Tuna da valilik bünyesinde oluturulan komisyon tarafndan hazrlanan anlurfaspor logolu 20 ila 50 lira arasnda sata sunulan sticker ile herkesin takma destek olmas için kampanya balattklarn aktard.

Öte yandan toplantya katlan çok sayda sivil toplum kuruluu temsilcisi de takma destek sözü verdi.

Ana Sayfaya Git