Şöhretler karması öğrencilerle maç yaptı

Diyarbakır'da eski milli futbolcular, öğrencilerle gösteri maçında karşılaştı.

Haberler 29.03.2019 - 02:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Belediyesi, l Milli Eitim Müdürlüü ve Güneydou Spor Yazarlar Derneince hayata geçirilen ve bin 100 örenciye ulalan 5te Devre 10da Biter Sporda Hayat Var Projesi, Diyarbakr Stadyumunda yaplan final ve öhretler karmas maçyla sona erdi.

Final müsabakalarnda rakiplerini yenen Fatih lkokulu ve Akemsettin Ortaokulu takmlarna kupalar törenle verildi.

- öhretler karmas gösteri maç yapt

Kupa töreninin ardndan eski futbolcular Emre Ak, Hasan Kabze, Ahmet Dursun, Mehmet Ylmaz, Tuncay anl, Serdar Kulbilge, Fevzi Elmas, Mehmet Gönülaçar ve Mustafa Özerin yer ald öhretler karmas örencilerle gösteri maç yapt.

Maçn ardndan örenciler, öhretler karmasyla hatra fotoraf çektirdi.

Güneydou Spor Yazarlar Dernei Bakan Ylmaz Bay yapt açklamada, projedeki hedefin çocuklarn yüreine dokunup, onlar mutlu etmek olduunu belirtti.

Bir ay süresince bin 100 örencinin sokakta ve sahalarda futbol ile tantn aktaran Bay, çocuklarn futbol cokusunu doyasya yaadn söyledi.

Futbolculardan Tuncay anl, gençlerin mutluluunu paylamak için burada olduklarn kaydetti.

Gençleri spora tevik etmenin önemine deinen Tuncay, öyle konutu:

Teknoloji bamlln olduu bu zamanda çocuklar futbola tevik etmek çok önemli. Umarm böyle organizasyonlar daha fazla olur. Buradan ülke futboluna belki genç yetenekler çkacak. Onlar bulmak açsnda da çok önemli ve organizasyon çok güzel. Etkinlie, Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla ile l Milli Eitim Müdürü Feysel Taçer de katld.

Ana Sayfaya Git