4 bin kişilik kontenjan

Deplasman yasakları yaşayan Yeşil-Kırmızılı tarafa bu kez 4 bin kişilik kontenjan ayrıldı.

Haberler 08.10.2017 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2. lig temsilcimiz Amed Sportif Faaliyetler, bugün Atatürk Olimpiyat stadyumunda, Eyupsporla deplasmanda kar karya gelecek. Sürekli taraftar açsndan deplasman yasana maruz kalan Yeil-Krmzl ekibe bu kez, 4 bin kiilik taraftar kontenjan ayrld.

EYUPSPORLA BUGÜN

Bugün saat 14.30da Orta Hakem Gürsel Uzunerin düdüüyle start alacak olan 90 dakikalk maç için, Diyarbakr bata olmak üzere, stanbul ve çevre illerinde bulunan, Yeil-Krmzl ekibe gönül vermi binlerce taraftarn, tribünde yer alaca tahmin ediliyor.

4 BN KLK TARAFTAR

Atatürk Olimpiyat stadyumunda Eyupsporla yaplacak maç için Amed Sportif Faaliyetlere, l Spor Güvenlik Kurulu 4 bin taraftar kontenjan ayrd. Maç bilet fiyat 10 lira olarak belirlenirken, karlama TRT Kurdide canl olarak ekranlara getirilecei bildirildi.

MUTLU SONLA DÖNMEK

Cuma günü havayoluyla stanbula giderek, otele yerleen Amedspor ekibi, dün teknik arlk idman sonras kampa çekildi. Maç saatini bekleye geçen futbolcularn morallerinin hayl yüksek olduu ve teknik heyetin, 90 dakika içerisinde sergileyecekleri oyun stiline dair, ciddi bilgilendirme yapt örenildi.

Ana Sayfaya Git