4 Yaş Altı Futbol Milli Takımı seçmelerine İzmir'de devam edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlar birimi tarafından düzenlenen ve 2006 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmelerinin İzmir etabı yapıldı.

Haberler 17.01.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van, Bursa, Sakarya, Diyarbakr, Erzurum, Samsun, Malatya, Kayseri, stanbul, Adana ve Antalyadan sonra zmirdeki Bornova Aziz Kocaolu Stadnda gerçekletirilen seçmelerde genç futbolcular, 2 maç oynad.

Seçmeler, Lüleburgaz ve Ankaradan sonra 29 Ocak çaramba günü stanbuldaki maçlarla tamamlanacak.

14 Ya Alt Milli Takm Teknik Direktörü Güngör ahinkaya, AA muhabirine yapt açklamada, seçmelerin milli takm ve kulüpler için çok önemli olduunu belirterek, Seçmeler bittiinde 650 oyuncuya yakn zenginliimiz, potansiyelimiz oluacak. Bu hem milli takmmz hem de kulüpler için havuz olacak. çok yetenekli oyuncularmz var. Gerçekten ülkemiz bu potansiyelli oyuncular görecek ve bu kazanç hem ülkemize hem milli takmmza büyük katk salayacak diye düünüyoruz. ifadelerini kulland.

- ehit Fethi Sekinin olu da seçmelerde

zmir Adliyesine 3 yl önce PKKl teröristlerce düzenlenen saldry önlemeye çalrken ehit olan polis memuru Fethi Sekinin olu Burak Tolunay Sekin de seçmelerde yer ald.

Seçmelere katld için gururlu olduunu belirten Burak Tolunay Sekin, Altay temsil ettiini dile getirerek, Her geçen gün performansmn üzerine koymak için çalyorum. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git