400 sporcu ful çalışıyor

Bağlar Belediyespor, pandemi sürecinde çalışmalarını 4 branşta yaklaşık 400 sporcu ile sürdürüyor.

Haberler 09.02.2021 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyespor, yeni tip korona virüs nedeniyle yaklak 1 yldr takm sporlarnda liglerin oynanmad dönemde çalmalarn sürdürüyor. Sporcularn geri kalmamas adna belediyeye ait tesislerde düzenli olarak antrenmanlar yaplyor. Futbol, basketbol, voleybol ve karate bata olmak üzere birçok branta yaklak 400 sporcu, antrenörler nezaretinde çalarak formda kalmaya çalyor.

Kulüp Bakan Ferit Tuti, kulübün bünyesinde faaliyet gösteren branlarda tüm sporcularn her an faaliyetler yaplacakm gibi hazr tutulduunu söyledi.

GENçLERMZ MADUR OLMASIN DYE GAYRET GÖSTERYORUZ

Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun sporun ilçede gelimesi ve çocuklarn salkl koullarda spor yapmas için büyük bir çaba ortaya koyduunu belirten Tuti, Pandemi nedeniyle maalesef resmi organizasyonlar ve ligler yaplamyor. Ancak biz yine de çalmalarmz büyük bir ciddiyetle sürdürmekteyiz. Hiçbir gencimizin madur olmasn istemiyoruz. nallah yakn zamanda hayat normale döner ve resmi organizasyonlar balar. Bakanmz Hüseyin Beyolu, ilçemizdeki çocuklarn ve gençlerin salkl artlarda spor yapmasna özen gösteriyor. 35 bin metrekarelik alanda inaat devam eden çok amaçl tesisimizin tamamlanmasyla her ey çok daha güzel olacak spor adna dedi.

Ana Sayfaya Git